Shirly Karvinen

Shirly Karvinen paljastaa: Minua kosiskeltiin Onnenpyörä-tytöksi, mutta kieltäydyin!

Telkkari | 06.11.2017 15:03

Bumtsibum, Napakymppi, Heikoin lenkki ja Gladiaattorit. Takavuosien tv-suosikit ovat palanneet ryminällä takaisin televisioon. Ensi vuonna TV5:llä nähdään vuosina 1993-2001 esitetty tv-visailu Onnenpyörä, jonka uutena juontajana aloittaa tv:stä tuttu kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt ja kirjaimia kääntelevänä Onnenpyörä-tyttönä ex-missi Sara Sieppi.

Seiskan saaman tiedon mukaan Sara ei suinkaan ollut ainoa julkkiskaunotar, jota kosiskeltiin Onnenpyörä-tytöksi. Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kertoi hiljattain radio SuomiRockin aamulähetyksessä, että myös hänelle tarjottiin tv-pestiä. Hän kuitenkin kieltäytyä, koska haluaa panostaa lupaavasti alkaneeseen uraan radion aamujuontajana.

LUE MYÖS: Oho, Miss Suomi Shirly Karvinen radion aamushow'n juontajaksi: Nyt on missin kruunu vinossa!

- Tällä hetkellä radion tekeminen on minulle kaikista tärkeintä. En halua, että se kärsii sellaisten projektien takia, jotka eivät tunnu täysin omilta. Toki haluan tehdä myös jatkossa töitä television puolella, mutta juontajan roolissa, Shirly Karvinen kertoo Seiskalle.

"Onnea Sara"

Shirly toivottaa Suomen Paratiisihotelli -ohjelmaakin juontaneelle Saralle onnea tv-pestiin.

- Uskon, että Sara on superhyvä siinä hommassa, ja hienoa, että ohjelma tekee paluun.

Shirly muistelee seuranneensa Onnenpyörää, kun ohjelmaa juonsi Janne Porkka, ja Onnenpyörä-tyttönä toimi ex-missi Saija Palin.

- Muistan ainoastaan, että Onnenpyörä-tyttö oli todella kaunis. 

Tulevaisuudessa Shirly haluaisi tehdä töitä Suomen rajojen ulkopuolella.

- Minusta olisi siistiä päästä juontamaan tv-ohjelmaa Briteissä. Minun pitää olla vaan rohkeasti yhteydessä sikäläisiin tuotantoyhtiöihin, koska eiväthän he tiedä siellä mitään olemassaolostani.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!