fbq
Telkkari
18.04.2019 09:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Miska romahtaa kyyneliin, kun kertoo äidin kuolemasta Selviytyjät-kilpailijoille ensi viikon sunnuntaina nähtävässä jaksossa.
Selviytyjissä kisaava tubettaja Miska Haakana avautuu traagisesta kokemuksesta - menetti äitinsä 12-vuotiaana: "Näin, kun ambulanssi oli rapun edessä!”
Telkkari
18.04.2019 09:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Selviytyjät-ohjelmassa kisaava suosikkitubettaja Miska Haakana, 22, oli vasta 12-vuotias, kun hänen äitinsä menehtyi kahden vuoden sairastamisen jälkeen syöpään.

Lue lisää: Selviytyjät-tähti Miska Haakana avautuu kipeästä aiheesta: Menetin äitini 12-vuotiaana!

Romahti kyyneliin

Miska romahtaa kyyneliin, kun kertoo äidin kuolemasta Selviytyjät-kilpailijoille ensi viikon sunnuntaina nähtävässä jaksossa.

– Tuolloin elämäni pyöri äidin sairastelun ympärillä. Hän pääsi sairaalasta kotiin, mutta oli kaatunut lasiseinää päin ja joutui takaisin sairaalaan. Näin, kun ambulanssi oli rapun edessä.

Miskan vanhemmat olivat menneet naimisiin juuri ennen äidin kuolemaa.

– Hankalinta oli ymmärtää, mitä tulee tapahtumaan ja mitä minun pitää tehdä, jotta pärjää.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Miska Haakana teki uhrauksen elokuvaroolin takia, Alisa-rakas on keppihevosasiantuntija – tiesitkö näitä asioita suosikkitubettajasta?

Avauduin Virpille

Miska myöntää olevansa huono puhumaan yksityiselämästään muille ihmisille. Selviytyjien kuvauksissa hän huomasi voivansa käsitellä vaikeitakin asioita kanssakilpailijoiden kanssa.

– Tilannetta helpotti, että suurin osa Selviytyjät-sarjan kilpailijoista puhui elämänsä kipukohdista. Koin puhuvani heille enkä kameroille. Olin jutellut äidin kuolemasta Virpin kanssa jo aikaisemmin, mutta ilman, että kamerat olivat paikalla.

– Mietin jälkeenpäin, kannattiko minun puhua aiheesta televisiossa! En ole kuitenkaan katunut päätöstäni.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Miska Haakana paljastaa: Rajuja terveysongelmia viidakossa – ”Oksentelin, enkä syönyt päiväkausiin!”