Hyppää pääsisältöön
selviytyjät

Selviytyjät Suomi -ohjelman Wikipedia-sivuille ilmestyi ”voittajan” nimi – Nelonen: Emme tiedä kuka on nimen sinne lisännyt!

Selviytyjät Suomi on jo muutamassa viikossa kehkeytynyt Nelosen menestyssarjaksi, jota on kolmen viikon aikana seurannut sunnuntai-iltaisin reippaasti yli puoli miljoonaa silmäparia.

Lue lisää: Sokkiluokan selkäänpuukotus Selviytyjissä! Mentalisti Noora Karma hämmästyi: Liittouma oli solmittu jo ennen kilpailun alkua!

Sunnuntai-iltana (18.2.) ohjelman Wikipedia-sivuille ilmestyi yllättävä ”tieto”. Tarkalleen ottaen kello 14.44 sivuille ilmestyi anonyymin käyttäjän lisäys kohtaan voittajat, mutta jo kello 17.28 Wikipedia-sivu oli palautettu entiselleen ilman mainintaa käynnissä olevan kauden voittajasta. 

inline

Wikipedia-sivuille muokkauksia voi tehdä kuka tahansa, joten spoileri voi joko pitää paikkansa, tai olla täysin puuta heinää. Se selviää Selviytyjät Suomi -finaalissa. 

Tuotanto vaikenee

Soitimme Neloselle ja kysyimme, oliko voittajan nimen poistaminen tuotannon tekosia. 

- Emme tiedä kuka on nimen sinne lisännyt ja poistanut, sillä kyse on anonyymistä käyttäjästä. Emme voi myöskään kommentoida sitä, oliko sivuilla näkynyt nimi oikea voittaja, ohjelman tiedottaja Mia Paavonen totesi.
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
nelonen media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!