fbq
Telkkari
19.02.2018 14:13
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
selviytyjät
Selviytyjät Suomi -ohjelman Wikipedia-sivuille ilmestyi ”voittajan” nimi – Nelonen: Emme tiedä kuka on nimen sinne lisännyt!
Telkkari
19.02.2018 14:13
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Selviytyjät Suomi on jo muutamassa viikossa kehkeytynyt Nelosen menestyssarjaksi, jota on kolmen viikon aikana seurannut sunnuntai-iltaisin reippaasti yli puoli miljoonaa silmäparia.

Lue lisää: Sokkiluokan selkäänpuukotus Selviytyjissä! Mentalisti Noora Karma hämmästyi: Liittouma oli solmittu jo ennen kilpailun alkua!

Sunnuntai-iltana (18.2.) ohjelman Wikipedia-sivuille ilmestyi yllättävä ”tieto”. Tarkalleen ottaen kello 14.44 sivuille ilmestyi anonyymin käyttäjän lisäys kohtaan voittajat, mutta jo kello 17.28 Wikipedia-sivu oli palautettu entiselleen ilman mainintaa käynnissä olevan kauden voittajasta. 

inline

Wikipedia-sivuille muokkauksia voi tehdä kuka tahansa, joten spoileri voi joko pitää paikkansa, tai olla täysin puuta heinää. Se selviää Selviytyjät Suomi -finaalissa. 

Tuotanto vaikenee

Soitimme Neloselle ja kysyimme, oliko voittajan nimen poistaminen tuotannon tekosia. 

- Emme tiedä kuka on nimen sinne lisännyt ja poistanut, sillä kyse on anonyymistä käyttäjästä. Emme voi myöskään kommentoida sitä, oliko sivuilla näkynyt nimi oikea voittaja, ohjelman tiedottaja Mia Paavonen totesi.