Kyle Richards

Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

05.04.2019 17:01

The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa eletään hyvin dramaattisia aikoja, sillä vuosikausia parhaita ystäviä olleet Kyle Richards ja Lisa Vanderpump ajautuivat välirikkoon.

Kaikki sai alkunsa, kun yksi miljonäärirouvista, Dorit Kemsley adoptoi Lisan Vanderpump Dogs -järjestön kautta koiranpennun. Doritin mukaan pentu ei sopeutunut hänen perheeseensä, ja hän antoi koiran tuttavalleen. Lopulta selvisi, että Doritin tuttu oli vienyt koiran hylättyjen koirien koiratarhaan.

Tilanne kiristi Doritin ja Lisan välejä, ja yllättäen medialle vuodettiin uutinen, jossa Dorit lytättiin täysin. Kyle Richards ja muut miljonäärirouvat olivat varmoja, että Lisa Vanderpump oli vuotanut uutisen kostaakseen Doritille, ja Kyle päätti selvittää tilanteen Lisan kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight on @bravotv

A post shared by Kyle Richards Umansky (@kylerichards18) on

 

Raju riita

Keskiviikkona C Moressa julkaistussa jaksossa nähdään, kun Kyle ja Lisa ajautuvat rajuun riitaan lehtijutun takia. Lisa vannoo viattomuuttaan, mutta Kyle ei usko häntä.

Riidan seurauksena Lisa heitti Kylen ulos kodistaan.

- Emme ole puhuneet Lisan kanssa mitään tuon räjähdyksen jälkeen. Emme ole missään väleissä tällä hetkellä. En halunnut tuollaista tilannetta. Halusin selvittää asian. Yritin puhua Lisalle rauhallisesti ja asiallisesti, mutta hän räjähti välittömästi. Ajattelin, miksi hän reagoi niin voimakkaasti. Sarjaa seuranneet tietävät, että olemme olleet hänen kanssaan samanlaisessa tilanteessa aiemminkin. Lisa koki kaiken todella voimakkaasti, Kyle kertoi Seiskalle puhelimitse.

Kyle ei tiedä, pystyvätkö he selvittämään välejään koskaan.

- Tietysti haluan selvittää asian, koska olemme olleet ystäviä niin monta vuotta. Minua surettaa eniten se, että menetin tuon keskustelun aikana kaksi rakasta ystävääni, Lisan ja hänen aviomiehensä Ken Toddin.

Kyle Richards ja Lisa Vanderpump
Kyle Richards ja Lisa Vanderpump

 

”Tätä ei näytetty jaksossa!”

Haastattelun aikana Kyle ei malta olla kertomatta asioista, joita ei näytetty keskiviikon jaksossa.

- En tiedä, saisinko edes kertoa tästä, mutta kerron silti. Minä pyysin Lisalta, että menisimme keskustelemaan asiasta kahdestaan johonkin toiseen huoneeseen. Hän oli selvästi vaatinut, että Ken saapuu paikalle hänen tuekseen, koska Lisa kieltäytyi vaihtamasta huonetta. Sen jälkeen Ken hyökkäsi minua vastaan. 

Vaikka varsinaisesta tilanteesta on kulunut jo tovi, vaikuttaa tapahtunut Kyleen yhä.

- Jaksojen katsominen on ollut aika stressaavaa. Etenkin nyt, kun pahin tilanne nähtiin, ja jouduin elämään sen uudelleen.

The Real Housewives of Beverly Hills jenkkitahtiin C Moressa keskiviikkoisin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!