fbq
Telkkari
10.02.2021 16:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+ ja Karim Awad/Sony Music Finland
Sara Sieppi
Sara Sieppi tuomitsee ex-heilansa käytöksen Iholla-sarjassa - väittää nuoren popparin hyödyntäneen hänen tuomaa julkisuutta: "Mietin tosi tarkkaan kenen kanssa hengaan just tän takia"
Telkkari
10.02.2021 16:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+ ja Karim Awad/Sony Music Finland

Missikaunotar Sara Sieppi, 29, pohdiskelee suoratoistopalvelu Discovery+:n tuoreessa Iholla-jaksossa julkisuuden varjopuolia. 

Seiska paljasti Saran yllätyssuhteen viime kesänä, ja nyt missikaunotar ottaa kantaa suhdeuutiseen. 

Lue myös: Taksilla karaokeen ja jonon ohi! Sara Sieppi ja poppari Lucas viihtyivät läheisissä tunnelmissa!

Saran mukaan häneen yhdistetyn popparin Lucas Zischkan, 21, käytös vuoden 2020 Miss Suomi -finaalin punaisella matolla ihmetyttää. Missikaunotar väittää jaksossa, että hän ja laulaja viihtyivät yhdessä vain kavereina, ja että mies on romanssikohun seurauksena hyödyntänyt Saran tuomaa julkisuutta.

- Hän oli siis esiintymässä Miss Suomi -finaalissa. Ja hän on siis mennyt tuonne punaiselle matolle, ja mun mielestä ihan täysin uskomaton juttu, että tulee vaan semmoinen erikoinen fiilis. Me ollaan sen kanssa frendejä, olen monta kertaa sanonut tämän, Sara kertoo jaksossa.

Sara Sieppi

- Tuntuu tosi hassulta, että sitten punaisella matolla hän kertoo vielä lisää jostain jutusta. Miksi se ei anna vain sen asian olla? Halusiko se tutustua muhun silloin aikoinaan vain sen takia, että saa sen pienen hetken julkisuudesta ja sen kohun?

Lue myös: Valtion koronamannekiini Sara Sieppi joutui myrskynsilmään – ex-missin biletyksestä noussut kohu aikaisemminkin

Julkisuuden perässä?

Sara kertoo pettyneenä lisää nuoren popparin toiminnasta. 

- Siltä vielä kysyttiin siellä punaisella matolla, että kun tämä on hänen ensimmäinen iso kohu, niin hän haluaa varmaan olla julkisuudessa esillä musiikilla. Että miltä hänestä tämmöinen kohu sitten tuntuu? Niin se vastasi, että "Ei tää ollut mikään huono juttu mulle", Sara tilittää. 

Lue myös: Ohhoh, Sara Sieppi myönsi olevansa ihastunut nainen: "Järki haluaisi sanoa muuta, mutta..."

Nuorella ja komealla Lucaksella on levytyssopimus Sony Musicin kanssa. Lucas on julkaissut yhden albumin ja toinen on työn alla.
Nuorella ja komealla Lucaksella on levytyssopimus Sony Musicin kanssa. Lucas on julkaissut yhden albumin ja toinen on työn alla.

Saran mielestä popparin kommenteista tulee outo olo. Hänen mukaan on vaikea tutustua uusiin ihmisiin, sillä hänen mielestä ihmisten tarkoitusperät eivät aina ole selvät. 

- Niin tässäkin sen tarkoitusperät olivat ilmeisesti juuri se, että hän pääsee otsikoihin nauttimaan valokeilasta, mitä hän on ilmeisesti kaivannut. 

- Sen takia tuntuu vähän hullulta, että olen tosi varovainen ihmisten kanssa. Mietin tosi tarkkaan, kenen kanssa hengaan just tän takia. Koska revittelee ihan kunnolla tommoisella jutulla, että saa sen oman naamansa tonne. Olen jotenkin vähän... Ihan ihmeissäni, Sara pohdiskelee. 

Iholla discovery+-palvelu kolme jaksoa keskiviikkoisin.