fbqSara Sieppi palasi Selviytyjät Suomi -kuvauksista - mikä bikinirusketus! Katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
Sara Sieppi

Sara Sieppi palasi Selviytyjät Suomi -kuvauksista - mikä bikinirusketus! Katso kuva!

Telkkari | 10.06.2019 09:38

Vastikään 28 vuotta täyttänyt Sara Sieppi on palannut raskaalta reissulta.
Seiska kertoi toukokuun alussa, että Selviytyjät Suomi -ohjelman uutta kautta kuvataan Aasiassa, ja julkkiskisaajien joukossa nähdään myös Sara.

Tuleva kausi on poikkeus verrattuna kahteen edelliseen kauteen, sillä julkkisten lisäksi mukana on myös julkisuudesta entuudestaan tuntemattomia ihmisiä.

Erityisen riutuneelta Sara ei näytä tuoreessa Instagram-kuvassaan, jossa hän kiittää muita ohjelmaan osallistuneita.

Kiitos viidakkoelämä. Ihana olla takas. On ollut ikävä teitä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiitos viidakkoelämä. Ihanaa olla takas. Ollu ikävä teitä.💙 #afterselviytyjät

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

He kisaavat tulevalla kaudella! 

Sara Sieppi

Sara Sieppi

Vuoden 2011 Miss Suomi ja juontaja Sara Sieppi nähtiin myös Julkkis Big Brother -kaudella kuusi vuotta sitten, mutta hän ei ole sen jälkeen osallistunut realityohjelmiin kilpailijana. Selviytyjät-ohjelma on Saralle varmasti hyvä irtiotto arjesta, sillä kaunotar on joutunut valtavan somekiusaamisen kohteeksi. Sara oli viime syksynä isosti otsikoissa, kun hän erosi pitkäaikaisesta juontajarakkaastaan Roope Salmisesta.

Arttu Lindeman

arttu lindeman

Arttu Lindeman tunnetaan niin tubettajana kuin artistina. Miehen valtavasta somesuosiosta kertoo se, että miehellä on yli 173 000 seuraajaa pelkästään Instagramissa. Arttua ei ole aikaisemmin näkynyt kilpailijana tosi-tv-ohjelmissa, joten tämä on miehelle täysin uusi aluevaltaus.

Petra Gargano

petra

Petra Gargano on Tiktak-tyttöbändin riveistä soolouralle siirtynyt laulaja, joka on ollut viime vuosina paljon esillä. Petra oli mukana Vain elämää -ohjelmassa pari vuotta sitten ja tämän vuoden alussa laulajakaunotar ihastutti tulkinnoillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Alma Hätönen

alma

Radiojuontaja Alma Hätönen juonsi kuusi vuotta suosittua YleX Iltapäivä -lähetystä. Alman ja hänen juontajaparinsa Jenni Poikeluksen ohjelma nautti suosiota, joten kuulijoille oli yllätys, kun Alma päätti lopettaa radiossa viime vuoden lopussa. Viime syksynä juontajakaunotar oli mukana Fort Boyard Suomi -ohjelmassa.

Juhani Koskinen

juhani

Juhani Koskinen tähditti vuosia supersuosittua Sohvaperunat-sarjaa yhdessä Osku Valtosen kanssa. Ystävykset olivat todella suosittuja ”Sohviksia”, joten katsojille tuli järkytyksenä, kun he jäivät pois sarjasta tämän vuoden alussa.

Tommi Läntinen

tommi läntinen

Laulaja Tommi Läntinen on koko kansan tuntema laulaja, jota ei ole liiemmin näkynyt televisio-ohjelmissa. Tommille päänvaivaa aiheuttaa varmasti valtava hiusmassa, joka on miehen tavaramerkki. Viidakossa ei ole hiusharjoja, joten hiuspampula on luultavasti Tommilla kovassa käytössä viidakossa.

Taina Ojaniemi

taina
Taina Ojaniemi (o.s. Uppa) on entinen keihäänheittäjä, joka lopetti uransa 11 vuotta sitten. Urheilu-uransa jälkeen Taina on työskennellyt poliisini ja hänet onkin nähty Poliisit-sarjassa.

Markus Pöyhönen

markus

Markus Pöyhönen sai tytöt villiksi pikajuoksu-uransa aikana kuumilla poseerauksillaan. Markus oli pitkään poissa julkisuuden valokeilasta, mutta viime vuosina hänet on nähty monissa julkkistilaisuuksissa. Markuksesta on varmasti silmäniloa monelle katsojalle.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!