fbq
Telkkari
14.01.2022 15:00
Teksti: Matti Tuomela|Kuvat: Allerin arkisto
Tuija
Salatut elämät -sarjaan uusia hahmoja – konkarinäyttelijä Tuija Piepponen sekoittaa pakkaa Sallan äitinä
Telkkari
14.01.2022 15:00
Teksti: Matti Tuomela|Kuvat: Allerin arkisto

Pian 23 vuotta täyttävä päivittäissarja Salatut elämät saa jälleen uusia hahmoja, kun Pihlajakadulle saapuvat Sallan äiti Mirkku ja Jeren lapsi Leo. Ullan kanssa ilmiriidoissa olevan Sallan äiti Mirja “Mirkku” Mattila ilmestyy sarjaan 20.1. Mirkun saapumisjakso on nähtävillä C Moressa jo 14.1. alkaen.

Tuija Piepponen
Tuija Piepponen nähdään Salkkareissa Mirkkuna.

Mirkkua sarjassa esittää pitkän linjan näyttelijä ja komedienne Tuija Piepponen. Tuija ei kuitenkaan ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, sillä hänet on nähty Salkkareissa Mirkun roolissa lyhyesti myös vuosina 2007 ja 2009. Mirkku oli paikalla, kun ravintola Kentauri räjähti Sallan ja Ismon hääjuhlissa.

aron
Aron Syrjä nähdään puolestaan Leona.

Myös ilmaisutaidon opettajana ja luennoitsijana kunnostautunut Piepponen muistetaan lisäksi esimerkiksi monista Pekko Aikamiespoika -elokuvista. 

Samoihin aikoihin sarjaan saapuu toinenkin uusi hahmo, Jere Sievisen salalapsi Leo Sievinen. Leoa sarjaan tulee esittämään Aron Syrjä, joka on aiemmin nähty Ylen Viraalit nerot -nuortensarjassa. Leo saapuu Pihlajakadulle 21.1. esitettävässä jaksossa. C Moressa tämäkin jakso tulee näkyville jo 14.1.

Salatut elämät MTV3:lla maanantaista perjantaihin klo 19.30.