fbq
Telkkari
09.02.2018 16:22
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Anu
Salatuissa elämissä Jenniä näytellyt Anu Palevaara tekee paluun Pihlajakadulle – vanhat muistot palautuivat: Jouduimme ongelmiin sonnin kanssa!
Telkkari
09.02.2018 16:22
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Anu Palevaara nähdään ensi kesänä Salattujen elämien spin off -sarjassa Pihlajasatu. Hän pääsi sarjaa kuvatessa työskentelemään entisten kollegoidensa Sami Uotilan (Aki Nikkinen) ja Maija-Liisa Peuhun (Ulla Taalasmaa) kanssa.

- Oli hauska nähdä vielä sarjassa mukana olevia ja sarjasta poistuneita näyttelijöitä. Yhteys näyttelijöihin on säilynyt, vaikka en ole enää vuosiin näytellyt sarjassa. Myös flashbackien määrä oli järjetön, Anu Palevaara kertoi Seiskalle.

Anu oli innoissaan, kun pääsi näyttelemään pitkän tauon jälkeen Sami Uotilan kanssa. Anun esittämällä Jennillä ja Samin esittämällä Akilla oli sarjan alkuvuosina romanssi.

- Siitä oli pitkä aika, kun olimme edellisen kerran tehneet töitä yhdessä. Mieleen on jäänyt kohtaus, jonka kuvasimme karjatilalla. Akin piti pelastaa yhdessä kohtauksista Jenni, jonka kimppuun sonni oli hyökkäämässä. Sonni pelkäsi kuitenkin minua niin paljon, että juoksi pakoon.  

Anu ei miettinyt hetkeäkään, kun häntä pyydettiin Salattujen elämien spin off -sarjaan.

- Totta kai lähdin mukaan, sillä ehdin näytellä sarjassa 13 vuotta. En sanoisi ainakaan heti ”ei”, jos minua kysyttäisiin mukaan runkosarjaan. Se on luultavasti mahdottomuus, sillä hahmoni kuoli. Tykkäsin Salkkari-yhteisöstä työpaikkana.

Anu Palevaara

Anu Palevaaralla on päärooli maalikuussa kulttuurikeskus Martinuksessa ensi-iltaan tulevassa Blondi tuli taloon -näytelmässä. 

- Harjoittelemme sitä parhaillaan. On ollut todella hauskaa, sillä Elina Halttunen on kirjoittanut hyvän tekstin. Vastaparinani nähdään Lasse Karkjärvi, jonka kanssa olemme näytelleet aikoinaan Salkkareissa.

Blondi tuli taloon -näytelmän lisäksi Anulla on työn alla myös muita töitä, joista hän ei voi vielä puhua.

- Olen sen verran taikauskonen, etten uskalla sanoa ennen kuin työt on tehty.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »