Telkkari

Räppäri Juno sairastaa astmaa: vetää silti tupakkaa ja kaljaa jopa lounaaksi - katso viikon ruokalista!

08.09.2020 20:32

Räppäri Jon Korhonen eli Juno, 33, osallistui hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamaan Olet mitä syöt -ohjelmaan. Junon jakso nähdään torstaina (10.9.) MTV3-kanavalla.

Kuusilapsisen uusioperheen isä sairastaa astmaa, mutta siitä huolimatta hän tupakoi, liikkuu liian vähän ja syö einesruokia.

Varoitus: sisältää paljastuksia ohjelmasta!

Lue myös: Tässä on räppäri Junon ja kuvankauniin Milla-rakkaan uusi koti luksustalojen keskellä: kohuttu asuntovaunu kulkee yhä mukana – kuvat!

Juno painoi kahdeksan viikon kuntokuurin alussa 67,7 kiloa ja vyötärönympäryysmitta hänellä oli 82,5 cm. Pippa totesikin heti alkuun, että paino ei ole ongelma, vaan liian suuret ruoka-annokset liian harvakseen nautittuna. Lisäksi tupakointi ja veltostunut kunto pitäisi saada takaisin ruotuun.

Juno piti ruokapäiväkirjaa viikon aikana. Ruokavalio sisälsi muun muassa pakastepitsaa, pastaa, nuudelia, sinihomejuustoa, jäätelöä, meetwurstia, lihapullia ja olutta. Tältä se näytti!

Juno

- Tämmöinen syöminen ei voi jatkua - jos haluat pysyä terveenä. Ja jos haluat pysyä energisenä ja lastesi perässä vielä kahdenkymmenen vuoden päästäkin, Pippa lataa ohjelmassa.

- Lähinnä mun sydäntäni ja verisuonia mä säälin tällä hetkellä, Juno toteaa.

Lue myös: Räppäri Junosta jälleen isä - ex-vaimo Janna Hurmerinta onnittelee sydämellisesti!

Pippa yhtyi täysin Junon sanomisiin ja nappasi esiin olutlasin.

- Tässä on sun lounas, Pippa ihmettelee.

- Joo. Näyttää tutulta.

- Hei, pitääks sen oikeesti olla niin kliseemäinen klassikko, että muusikko vetää lounaaksi kaljan. Mä niin pistän sut liemeen, Pippa sanoo määrätietoisesti.

Lue myös: Räppäri Junon rakkaus kukoistaa! Tässä on kuvankaunis Milla-rakas – kuva!

Olet mitä syöt -ohjelma nähdään torstaina (10.9.) MTV3-kanavalla kello 20.00.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!