fbq
Telkkari
04.02.2018 20:28
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
Perttu ja Tinni
Radio Suomipopin Tinni Wikström lähti Napakymppi-matkalle 29-vuotiaan Pertun kanssa - näin parille kävi: "Se tuntui erikoiselta!"
Telkkari
04.02.2018 20:28
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Radio Suomipopin iltapäivää juontava Tinni Wikström teki vaikean valinnan Napakympin Neiti X:nä.

Lue myös: Radio Suomipopin Tinni Wikström Napakympin Neiti X:nä - "Aikamoinen meriitti!"

Tinni nähtiin Napakympissä Neiti X:nä, ja hän sai valita kolmesta sulhasehdokkaasta yhden, jonka kanssa hän lähti Napakymppi-matkalle. Tinni päätyi valitsemaan Herra C:n eli 29-vuotiaan Pertun. Kaksikko suuntasi Islantiin viime viikolla.

− Matka sujui oikein mukavasti, mutta Islanti on ihan helvetin kallis maa, Tinni kertoi Seiskalle.

Tuotantoyhtiö oli järjestänyt hänelle ja Pertulle paikat suositusta Kultainen kierros -turistikierrokselta. Lisäksi Elämyslahjat Oy tarjosi heille mahdollisuuden päästä seuraamaan valaita ja delfiinejä merelle.

− Merellä oli todella kylmä, mutta se oli aivan uskomattoman upea kokemus! Oli niin hienoa seurata valaita ja delfiinejä heidän luonnollisessa elinympäristössään. Minähän en suostu käymään eläintarhoissa.

Jatkavat ystävinä

Tinni paljasti, ettei hänestä ja Pertusta tullut pariskuntaa neljä päivää kestäneen matkan aikana.

− Olemme viestitelleet, koska saimme Napakympissä lahjakortin koruliikkeeseen. Saatamme myös käydä lasillisella joskus. Vieraan ihmisen kanssa matkalle lähteminen tuntui todella erikoiselta, koska en tiennyt lainkaan, millainen Perttu on ihmisenä.

Vaikka Tinni myöntää vieraan ihmisen kanssa matkalle lähtemisen tuntuneen ajoittain jopa ahdistavalta, ei hän vaihtaisi kokemusta mistään hinnasta.

− Vaikka jokin asia tuntuisi ahdistavalta tai pelottavalta, niin pitää mennä täysiä eteenpäin. Siitä seuraa aina jotain hyvää. Meillä oli todella mukava matka!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »