Jenni Kokander poseeraa Tennispalatsissa tammikuussa 2017

Putous-tähti Jenni Kokander purkaa kilpailujännitystä uniikilla tavalla!

20.01.2017 08:00

Näyttelijä Jenni Kokander pääsee tulevana lauantaina (21.1.) vaihteeksi taas naurattamaan koko kansaa Putous-ohjelmassa.

Jennin aviomies on hengessä mukana. Hän on ollut tarkkavainuinen puoliso, joka on osannut hienovaraisesti rauhoittaa hermoilevaa Jenniä.

- Hän huomasi tässä hiljattain, että nyt ei kannata kysellä minulta, miten studiolla meni. Aviomies huomasi, että otsasuoneni alkoi tykyttää ja ajatukseni pitäisi saada jonnekin muualle.

- Hän alkoi soittamaan ukulelea ja tuli sanomaan minulle, että soitetaanko yhdessä J. Karjalaisen Mä käännyn hiljaa pois -kappaleen. Meillä oli sitten ukulele-treenit. Poikamme Vilho oli kylvyssä ja me treenasimme ukulella.

Jenni Kokander poseeraa Tennispalatsissa tammikuussa 2017
Jenni esittää 27. tammikuuta ensi-iltaan tulevassa Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuvassa tiukkapipoista lastenkodin johtajatarta Minna Pinnaa.

Jenni edustaa uudessa Putous-ryhmässä kokeneinta konkaria yhdessä kameran taakse siirtyneen Joonas Nordmanin kanssa, mutta puntti tutisee siitäkin huolimatta.

- Minulla on hyvät fiilikset, mutta ensimmäinen suora lähetys jännittää kovasti. Vaikka tämä on minulle jo kolmas kerta, silti jännittää, Jenni kertoi Seiskalle.

Sukupuolineutraali porukka

Mitään klikkejä ei ole onneksi syntynyt kokeneen Putous-tähden ja uusien tulokkaiden välillä.

- Me olemme hyvin tasaväkinen porukka. Minä vähän pelkäsin etukäteen, että uudet ryhmittyvät omaksi porukaksi ja minä jään ulkopuolelle, mutta me olemme kaikki täysin samalla viivalla. Edes mitään tyttö-poika-jakoa ei ole. Olemme hyvin sukupuolineutraali porukka.

Jotain uutta tiedossa

Jennin edelliset Putous-hahmot Svetlana ja Irma ovat nyt muisto vain. Näyttelijä laajentaa osaamistaan täysin uudelle rintamalle.

- Uusi hahmoni on kaukana heistä. Sen voin sanoa.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!