Katso kuva!

Putous-kaunotar Alina Tomnikov saa tukea komealta rakkaaltaan: Ilman Lauria en olisi tässä – poseerasivat ensi kertaa julkisesti!

Telkkari | 09.03.2018 13:44

Näyttelijä Alina Tomnikovilla on takanaan kiireinen alkuvuosi Putouksen parissa. Putouksen lauantai-illan huipennuksen jälkeen Alina suuntaa vielä viikoksi Lappiin Ivalo-sarjan kuvauksiin, jonka jälkeen hänellä on ansaitun loman aika.

- Sitten on Jussi-gaala, jonka kautta lähdemme Dubaihin, Alina kertoi niin ikään tähdittämänsä Karppi-tv-sarjan ensi-iltanäytöksessä torstaina (8.3.).

Alina ja Lauri.

Mukaan Dubaihin lähtee luonnollisesti Alinan mielitietty, valokuvaaja Lauri Laukkanen. Pari on aiemmin jakanut yhteiskuvia somessa, mutta julkisesti he eivät ole juuri poseeranneet.

- Päädyttiin Dubaihin, koska siellä on lämmintä. Jos intoutuu hurjastelemaan, voi hypätä laskuvarjohypyn tai sitten voi olla vain rannalla, Alina suunnitteli.

"Loman tarpeessa"

Alina tunnustaa olevansa loman tarpeessa. Putouksen lisäksi Alinaa on pitänyt kiireisenä oman matkaohjelman tekeminen ja Donna-tv-sarjan päärooli.

- Kun tapahtuu upeita asioita, koen ne isosti. Se uuvuttaa.

Lauri on ollut rakkaansa tukena.

- Ilman häntä en olisi tässä. Hän on ollut isona tukena paitsi henkisesti, myös käytännössä. Kun minulla on tullut jokin idea, olen voinut pallotella niitä Laurin kanssa. Sitä kautta ne ovat kehittyneet vielä paremmiksi.

Lauri suhtautuu hyväksyvästi, vaikka oma rakas on esiintynyt esimerkiksi Donna-tv-sarjassa ilman rihman kiertämää.

- Se kuuluu työhön, Lauri tuumasi.

- Alina on näyttelijänä lahjakas, taitava ja hyvä. Kyllä häntä kelpaa katsella!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!