Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Selviytyjät Suomi

Paljasta pintaa Selviytyjät Suomi -jaksossa! Julkkiskilpailijan nakupeppu räikeän estottomasti esillä - kuvat!

Nelosen suosittu Selviytyjät Suomi -ohjelma alkoi viime viikolla, kun 16 julkkiskilpailijaa jaettiin kahteen heimoon, Buwayaan ja Agilaan, ja juonittelu alkoi välittömästi kiivaana.

Kevään toisessa jaksossa vauhti vain kiihtyy, ja kilpailijat joutuvat osallistumaan fyysisesti erittäin haastaviin kilpailuihin.

Sunnuntain jaksossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan muun muassa Likainen sota -nimisessä kilpailussa, jossa joukkueet yrittävät vierittää valtavaa palloa vetisessä mudassa toiseen päätyyn.

Lue lisää: Ällöttävä yllätys! Sauli Koskinen sai Selviytyjät Suomi -kuvauksissa inhottavan tartunnan – ”Aivan hirveän näköinen!”

Raa'assa kamppailulajissa kilpailijat ottavat toisistaan erittäin rajusti mittaa mutaisella kentällä.

Painiksikin yltyvä laji aiheuttaa vaatevahinkoja - ainakin yhden kilpailijan kohdalla - ja siksi Likainen sota tarjoaa katsojille myös hieman paljasta pintaa.

Buwayaa edustavan Wallu Valpion sortsit nimittäin valahtavat kilpailun tiimellyksessä liki polviin saakka ja Wallun paljaat, mutta mudan peittämät pakarat näkyvät katsojille erittäin selvästi ja räikeästi.

Peppu Valpio
Kilpailijat painivat toisiaan vastaan mudassa sunnuntain jaksossa. Wallu Valpion (oik.) peppu paljastuu kisan tiimellyksessä. RUUTUKAAPPAUS: Nelonen

Myös naisten bikinit sekä muiden mieskisaajien sortsit ovat vähällä lähteä yltä, mutta kaikkein eniten paljasta pintaa tarjoilee Wallu, joka ei kisassa näytä välittävän housujensa tippumisesta

Lue myös: "Apua, auta!" Wallu Valpio huutaa tuskasta Selviytyjät Suomessa - mallikaunotar Vilma joutuu paniikkikohtauksen valtaan!

Peppu Valpio
Wallu Valpion rekkamiehen hymy, olkaa hyvät! RUUTUKAAPPAUS: NELONEN

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.

LUE WIIDAKON WALLU -BLOGIA SELVIYTYJÄT SUOMI -OHJELMASTA!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!