fbq
Telkkari
21.08.2018 16:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Ellen Jokikunnas.
”Onks hän kakalla taas?” Ellen Jokikunnas suolasi Pyhimyksen erikoisilla kommenteilla Vain elämää -lehdistötilaisuudessa - räppäriltä kylmänviileä vastakuitti!
Telkkari
21.08.2018 16:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Kotikatsomoissa kuunnellaan taas koko syksy kotimaisten artistien hittibiisejä, kun Nelosen Vain elämää palaa ruutuun jo 9:nnen tuotantokauden voimin.

Tällä kertaa Hirvensalmella toistensa kappaleita versioivat Pepe Willberg, Tuure Kilpeläinen, Lauri Ylönen, Anne Mattila, Pyhimys, Ellinoora ja Evelina.

Nelonen marssitti koko tähtikaartin maanantaina (20.8.) median eteen Helsingin Kalastajatorpalla järjestetyssä pressitilaisuudessa. Tilaisuus käynnistyi juontaja Ellen Jokikunnaksen kuulutettua kaikki artistit median eteen.

Lue myös: Lauri Ylöseltä shokkipaljastus Vain elämää -pressissä: ”Kerran mua heitettiin puukolla kaulaan”

Yllättäen yksi näkyi olevan poissa nimekkäästä joukosta, sillä Pyhimystä ei näkynyt mailla eikä halmeilla.

– Ai missä hän on? Onks hän kakalla taas? Ellen kuulutti hymyissä suin ja jatkoi:

– Se on, kun jännitys iskee, niin ei ikinä voi tietää, mitä tapahtuu…

Vain elämää -suosikkiohjelmassa on jälleen luvassa melkoinen tähtikattaus. Vasemmalta oikealle Lauri Ylönen, Anne Mattila, Pepe Willberg, Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys ja Evelina.
Vain elämää -suosikkiohjelmassa on jälleen luvassa melkoinen tähtikattaus. Vasemmalta oikealle Lauri Ylönen, Anne Mattila, Pepe Willberg, Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys ja Evelina.

 

Juontajakonkarin tarkoituksena oli taatusti keventää tunnelmaa, mutta paikalla olleiden kulmakarvojen kohoilusta päätellen Ellenin sanavalinnat olivat tällä kertaa astetta erikoisempia.

Lue myös: Mitä Vain elämää -kuvauksissa oikein tapahtui? Anne Mattilalta hämmentäviä kommentteja Pyhimyksestä: ”Piti vähän kutitella”

Kakkaletkautus oli nimittäin niin hervoton, että kirkkaissa valoissa seisseet artistitkin näkyivät olevan hetken hämillään.

Puoliksi kiusallinen tilanne raukesi nopeasti, kun Pyhimys pyyhälsi paikalle.

– No niin, sieltä hän saapuukin. Hello! Joo, ei haittaa, Ellen sanoi.

– Ei haittaa muakaan, räppäri heitti välittömästi takaisin.

Teflon Brothersista tutusta Pyhimyksestä eli Mikko Kuoppalasta, 36, povataan tulevan Vain elämää -tuotantokauden tähteä.
Teflon Brothersista tutulle Pyhimykselle eli Mikko Kuoppalalle, 36, povataan menestystä tulevalle Vain elämää -tuotantokaudelle.

 

Ellen ei edelleenkään jäänyt sanattomaksi, vaan jatkoi todennäköisesti hauskaksi tarkoittamaansa piikittelevää linjaansa:

– Näyttävä sisääntulo ennen kaikkea, että saa kaiken huomion itseensä!

Tähän Pyhimys ei vastannut mitään.

Lue myös: Vain elämää starttaa Lauri Ylösen päivällä - tässä on tulevan kauden artistien jaksojärjestys!

Myöhemmin Ellen uteli räppäriltä, mitä Hirvensalmella mahtoi tapahtua pitkien kuvauspäivien jälkeen.

– Sitähän mä en voi tietenkään paljastaa. Siksihän ne kamerat menevät kiinni, Pyhimys murjaisi ja jatkoi:

Lerin (Leskisen) mökillä oli bileet, ei siellä paljon nukuttu. No ei vaiskaan, eiköhän me kaikki oltu aika rikki niiden pitkien päivien jälkeen.

Vain elämää alkaen perjantaina 7. syyskuuta klo 20 Nelosella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »