Kalle Lindroth

Onko Bumtsibum Suomen tv-historian pahin rimanalitus? Tässä ovat telkkarikevään topit ja flopit!

Telkkari | 19.05.2017 21:01

Bumtsibum-musiikkiohjelma uudistui täysin tänä keväänä, kun suosikkijuontaja Marco Bjurströmin saappaisiin hyppäsi Kalle Lindroth. Samalla ohjelman tunnus ja kulissit laitettiin uusiksi, eikä se kannattanut.

Ohjelman avausjakso keräsi huimat 906 000 katsojaa keskimäärin, mutta sen jälkeen katsojat ovat kaikonneet kuin tuhka tuuleen. Maikkarin lauantai-iltana parhaaseen katseluaikaan nähtävä Bumtsibum ei yllä kanavan top20-listalle, joten katsojia viime lauantain lähetyksellä oli alle 268 000.

Riku Nieminen

Takavuosien suosikkiohjelma Heikoin lenkki teki paluun tänä keväänä Nelosen maanantai-iltoihin. Riku Niemisen luotsaaman viihdeohjelman keskikatsojamäärä on ollut 400 000 molemmin puolin.

Ohjelman suosio ei ole laantunut juontajavaihdoksen myötä, joten Heikoin lenkki saa varmasti jatkoa myöhemmin.

Jaajo Linnonmaa
Jaajo Linnonmaan juontama Haluatko miljonääriksi? -ohjelma kuuluu suomalaisten suosikkeihin, vaikka katsojamäärät ovatkin hieman laskeneet.

Vuosi sitten keskikatsojamäärä oli miljoonan kieppeillä, kun se nyt on parisataatuhatta pienempi. Se on silti Nelosen katsotuin ohjelma.

Aki Palsanmäki
Koko kansan rakastama Suomen huutokauppakeisari keräsi viime viikolla keskimäärin 644 000 silmäparia ja ylitti katsojaluvuissa Vain elämää -ohjelman. Aki Palsanmäen huutokauppaohjelmaa seuraa tiistai-iltaisin viikoittain keskimäärin yli 600 000 ihmistä.

Menossa on jo kuudes kausi.

Supertähdet
Teemu Selänteen luotsaaman Supertähdet-ohjelman toinen tuotantokausi on flopannut pahasti. Vaikka entisten ja nykyisten huippu-urheilijoiden ohjelma nähdäänkin Nelosella parhaaseen katseluaikaan, ensimmäistä jaksoa katsoi keskimäärin 277 000 ihmistä. Ohjelman katsojaluvut ovat hieman nousussa, sillä viime sunnuntain jaksoa katsoi keskimäärin 382 000 henkilöä.
Vain elämää
Vain elämää -ohjelmassa nähdään jo kuudes tuotantokausi, ja suosio jatkuu edelleen. Tänä vuonna jokaisen päivä jaettiin kahteen osaan, joten ohjelman fanit pääsevät nauttimaan uudistuneista kappaleista lyhentämättöminä. Ohjelmaa seuraa reippaasti yli puoli miljoonaa ihmistä. Seiska paljasti pääsiäisenä, että Vain elämää loppuu nykymuodossaan: touko-kesäkuun vaihteessa Satulinnassa kuvataan all stars -kausi, joka nähdään tv:ssä syksyllä.
TTK
Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on ollut jo vuosia suosittu, eikä kymmenes juhlakausi pettänyt odotuksia. Ohjelman jännää finaalia seurasi keskimäärin 933 000 ihmistä, joten tanssiohjelma jatkuu varmasti tulevaisuudessa.
Puoli seitsemän
Ylen TV1:llä jo vuosia pyörinyt Puoli seitsemän -ohjelma nähdään tiistaista perjantaihin. Ex-missi Susanna Laineen ja Mikko Kekäläisen ajankohtainen keskusteluohjelma kerää viikoittain katsojat puolelleen, ja ohjelma kuuluukin TV1-kanavan katsotuimpien listalle. Viime viikon tiistaina sitä seurasi keskimäärin 485 000 ihmistä.
Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Nelonen, YLE, AOP ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!