Telkkari

Olisitko uskonut? Kaikki Selviytyjät Suomi -kilpailijat eivät tiedä kilpailun loppuratkaisua – Cristal Snow: Ollaan ihan pimennossa!

07.03.2018 11:05

Maailmanlaajuista suosiota nauttivan Selviytyjät-kilpailun suomalaisesta versiosta nähdään tulevana sunnuntaina (11.3.) kuudes jakso. Viime viikolla heimo äänesti kotiin televisiokasvo Cristal Snown, oikelta nimeltään Tapio Huuskon

Samassa jaksossa nähtiin Tugawen ja Sabitanin ensimmäinen uudelleenjärjestely, kun Juhana Helmenkalastaja ja Sampo Kaulanen saivat valita itselleen uudet heimot. 

Lue lisää: Cristal Snow ulos Selviytyjät Suomi -ohjelmasta - tyly kohtelu nosti tunteet pintaan: Koulukiusaaminen muistui mieleen!

 

Henkilön Cristal Snow (@cristal_snow) jakama julkaisu

”En tiedä voittajaa”

Selviytyjiä seuranneet tietävät, että koko kilpailun voittajan päättää heimoneuvosto. Se muodostuu tietyn pisteen jälkeen kisasta tippuneista kisaajista, jonka vuoksi on myös viisasta taktikoida, missä vaiheessa heimot äänestävät kanssakilpailijoitaan ulos pelistä. 

Cristal tippui Selviytyjistä ennen mahdollisuutta heimoneuvostoon, joten mies ei ole mukana valitsemassa kauden voittajaa. 

- Minä en edes tiedä kuka voittaa, ollaan ihan pimennossa! Vain ne, jotka pääsivät heimoneuvostoon ja äänestämään voittajan, tietävät kuka sai palkintopotin. Seuraan sarjaa samassa tahdissa kuin muutkin katsojat, joten on todella mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, Cristal kertoo Seiskalle. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!