Telkkari

Olet mitä syöt saa jatkoa syyskuussa - nämä julkkikset haluavat elämäntapansa kuntoon!

05.08.2020 15:18

MTV3:n suosikkiohjelma Olet mitä syöt palaa taas ruutuun syksyllä hyvinvointilääkäri Pippa Laukan johdolla.

Uunituoreella kaudella nähdään nämä 11 julkkista: tosi-tv-tähti Henna Kalinainen, räppäri Juno (Jon Korhonen), radiojuontaja Rea Tallgren, graafinen suunnittelija Enni Koistinen, laulaja Jippu (Meri-Tuuli Elorinne), toimittaja Tuomas Rajala, ex-alppiurheilija Kalle Palander, toimittaja Sanna Kiiski, vaatesuunnittelija Lalli Savolainen, juontaja ja ex-missi Riitta Väisänen ja jääkiekkovaikuttaja Sakari "Sakke" Pietilä.

MTV3 kertoo ohjelman paluusta tiedotteessa:

- Sanavalmis ja urheilullinen lääkäri jatkaa napakkaa mutta kannustavaa tyyliään, jotta kauden osallistujat saisivat muutettua huonoja elintapojaan ja parannettua elämänlaatuaan. Julkisuudesta tutut suomalaiset painivat hyvin erilaisten ongelmien kanssa, ja kauden aikana nähdään 11 kutkuttavaa, koskettavaa ja inspiroivaa elämäntapamuutosta, joilla lähdetään tavoittelemaan pysyvää hyvinvointia.

- Miten saadaan pitkäaikainen ylipaino kuriin? Entä miten terveellistää syömistään, kun taustalla kummittelee syömishäiriö? Kyyneliä ja hikeä vuodatetaan, kun osallistujat käyvät läpi elämäntapamuutoksen vaativan henkisen ja fyysisen työn.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka haluaa myös tehdä selväksi, että kyseessä ei ole pelkkä laihudutusohjelma. 

- Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi. Tekisi jo mieli paljastaa huikeimmat muutokset! Sen voin vihjaista, että osa muutoksista ei liity suoraan edes ruokavalioon tai muihin elintapoihin vaan jättää taatusti pysyvämmän jäljen päähenkilön elämään, Pippa kertoo.

Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla torstaina 3.9. alkaen.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!