Telkkari

Oho, Mikael Jungnerin tanssipari jättäytyi Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksestä – uusi pari tilalle nopeasti!

25.09.2019 08:31

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäinen suora lähetys toteutetaan hieman uudenlaisella kokoonpanolla.

Ex-kansanedustaja Mikael Jungnerin osalta tanssitaival alkaa jännittävissä tunnelmissa, sillä hänen alkuperäinen tanssiparinsa ja opettajansa Saana Akiola ei osallistu sunnuntain suoraan lähetykseen sairastumisensa takia.

Todella surullisin mielin joudun jäämään kauan odottamani ja rakastamani ohjelman ensimmäisestä livestä pois. Luulin potevani tavallista syysflunssaa, mutta kyseessä olikin erittäin paha mononukleoosi. Oloni alkaa onneksi jo helpottamaan, mutta en kovasta tahdostanikaan huolimatta kykene vielä hyppäämään tanssikenkiin ja parketille, Akiola kertoo tiedotteessa.

Mikael suhtautuu tilanteeseen rauhallisesti.

Saanaa täällä on kaikilla kovasti ikävä. Se oli sydäntäsärkevän hellyttävää, että sairasvuoteeltaan Saana pahoitteli sitä, että hän on niin sairas. Se kertoo paljon, että sieltäkin hän kantaa huolta muista, hän toteaa.

Mikael ja Janica

Mikaelin uudeksi pariksi palkattiin ohjelmassa viimeksi kymmenen vuotta sitten nähty Janica Saarni.

Mietin, että jos olen silloin uskaltanut lähteä mukaan, niin uskallan nytkin. On todella jännittävää tulla mukaan, kun ajat ovat niin muuttuneet, mutta minulla on niin hyvä pari, että olen oikein luottavaisin fiiliksin. Tehtäväni on pitää meidät tässä kisassa niin pitkään mukana, että Saanakin pääsee vielä tanssimaan. Haluan auttaa tässä ystävää, Saarni kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaina klo 19.30.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen, MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!