fbq
Telkkari
30.08.2019 11:02
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Nelonen Media & MTV
oskari
Oho! Ensitreffit alttarilla -Oskari onkin tosi-tv-konkari: etsi rakkautta jo Napakympissä - pääsi jopa palkintomatkalle! Katso kuva!
Telkkari
30.08.2019 11:02
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Nelonen Media & MTV

Syksyn suosikkiohjelmiin lukeutuva Ensitreffit alttarilla starttaa AVA:lla jo ensi viikolla. Avausjakso nähdään samanaikaisesti myös MTV3-kanavalla. Mukana on kuusi rakkaudennälkäistä suomalaista, joista yksi on nähty televisiossa aikaisemminkin. 

Espoossa asuva myyntijohtaja Oskari osallistui kaksi vuotta sitten veikeään Napakymppi-ohjelmaan. Tuolloin mies teki vaikutuksen silloiseen neiti X:ään, eli kuopiolaiseen Satuun. Yhteinen lomamatka starttasi Helsinki-Vantaan lentokentältä, josta kaksikko suuntasi kohti romanttista Milanoa. 

screenshot

Oskarin ja Satun matkaan ei mahtunut romantiikkaa, mutta paljon naurua ja hyviä kokemuksia upeissa maisemissa. 

Lue myös: Radio Suomipopin Tinni Wikström Napakympin Neiti X:nä - "Aikamoinen meriitti!"

ensitreffit alttarilla -oskari

TAUSTAA: Ensitreffit alttarilla –osallistujat paljastettiin: Heidi inhoaa konflikteja – Ville kaipaa omaa tilaa!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmatiedotteessa Oskaria kuvaillaan miehenä, joka on toivonut parisuhdetta ja perhettä jo pitkään. 

Huumorintajuinen seuramies on kuitenkin keskittynyt enemmän ja uraansa ja suorittamiseen, mutta nyt hän haluaa muuttaa tärkeysjärjestystään ja laittaa parisuhteen ykköseksi.

Oskari harrastaa metsästystä, ja hän saa voimaa metsän rauhasta. Hänessä on kaksi puolta: puujalkavitsejä laukova kavereiden hauskuuttaja ja hiljaisuutta rakastava, rauhallinen eräilijä.

Oskari toivoo parisuhdetta, jossa molemmat saavat olla sellaisia kuin ovat. Hän myös toivoo, että keskusteluyhteys on avoin alusta asti. Hän pelkää heikkoutensa aviopuolisona olevan se, että hän sanoo helposti moneen suuntaan kyllä ja onnistuu siten täyttämään kalenterinsa menoilla.

Oskari kertoo olevansa hitaasti avautuva, eikä uskalla paljastaa kaikkia puoliaan uudelle ihmiselle heti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »