Katso videot!

Nyt on hulvatonta – Salatut elämät -kohtaus vuodelta 1999 näyteltiin uudestaan: rooleissa blondi kaksikko Janne ja Pietari!

Telkkari | 05.06.2019 11:31

Salatut elämät -suosikkisarja on pyörinyt MTV-kanavalla jo 20 vuoden ajan. Draama sai ensi-iltansa 25. tammikuuta 1999. 

Tuolloin rooleissa oli monta legendaarista hahmoa, jotka ovat sittemmin joko poistuneet sarjasta lämpimin tai haikein tunnelmin. Yksi heistä on mun muassa Markus Ekholm, jota näytteli Andrei Sandberg

Lue lisää: Kuolleiden Salatut elämät -hahmojen näyttelijät kommentoivat yllättävää Salkkarit-paluuta: ”Olen tosi liikuttunut!”

Nyt Salkkarit viihdyttää fanejaan vanhalla Markuksen ja Aki Nikkisen (Sami Uotila) kohtauksella, joka on kuvattu uudestaan uusilla hahmoilla.  Kyseisessä vuoden 1999 kohtauksessa Markus haastaa Akin hälytysfirman käyntikortista sekä totuudesta – kuka lynkkasi ja tappoi viattoman vanhuksen? Tosi-fanit muistavat, että tapon takana on kuin onkin Nikkinen. 

 
Katso video ja vertaa kumpi kaksikko hoiti kohtauksen paremmin! 
 
Vanha kohtaus – eri näyttelijät -videossa edellä mainittua dialogia käyvät Hemmo Karja ja Miikka Wallin. Hemmo näyttelee Salkkareissa Jannea, kun taas Miikka taas Pietaria. Uudelleen näytellyssä kohtauksessa Hemmo näyttelee Markusta (Andrei Sandberg) ja Miikka Aki Nikkistä (Sami Uotila). 
Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!