Telkkari

No nyt on kovia mielipiteitä! Hjallis avautuu Julkkis-Diilistä: Se ei ollut kauhean hyvä ja kilpailijat olivat aika hönöjä – parempi vetää ihmiset tuolta pystymetsästä!

07.03.2018 15:32

Liikemies Hjallis Harkimo palaa jälleen jännän äärelle, sillä MTV-kanavalla nähdään uusi tuotantokausi suositusta Diili-ohjelmasta.

LUE LISÄÄ: Oho, suosikkisarja Diili palaa ruutuihin syksyllä – Hjallis Harkimo: Ohjelma on luonut useita nykypäivän tv-julkkiksia!

Viime kerralla Hjallis valmensi julkkiskilpailijoita, mutta nyt tunnettujen kasvojen ruutuaika on tapissa.

- Siitä onkin kauan aikaa, kun olet viimeksi tehnyt Diilin. Siitä on jo aika monta vuotta. Viimeksi tehtiin julkkisdiili, se ei ollut kauhean hyvä - ne kilpailijat oli aika hönöjä siinä. Kyllä ne kilpailijat ovat parempia, kun ne revitään tuolta pystymetsästä ja katsotaan kuka on kuka, Hjallis laukoo.

Lue lisää: Tässä on Diilin julkkiskilpailijoiden kohuttu nakukuva - katso!

julkkis
Julkkis-Diili-kilpailijat vuodelta 2013.

Millaista on sitten on hyvä Diili-viihde? Kyllä Hjallis tietää. 

 - Sitten kun kilpailijat asuvat pitkän aikaa yhdessä jossain hotellissa tai jossain kälyisessä kämpässä, vähän tappelevat keskenään, ja puhuvat toisistaan paskaa, siitä tulee kuulkaa hyvää tv-ohjelmaa. Tulette hämmästymään, kun noi pölhöt tulee tähän pöytään istumaan, ja niiden pitää tehdä näitä vaikeita tehtäviä. Mä tuun käskyttää niitä oikein kunnolla, Hjallis lataa. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!