Neloselta nolo moka: tältäkö näyttää Selviytyjät Suomi? - juontajalta nokkela veto, mediaväki räjähti nauramaan!

Telkkari | 22.01.2019 13:43

Helsingin Korjaamon elokuvateatteriin on pakkautunut valtaisa määrä mediaväkeä. Tarkoituksena olisi katsella Nelosella helmikuun alussa alkavan Selviytyjät Suomi -ohjelman avausjakso.

Ruutu

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että lähes täysi elokuvateatteri istua nököttää ja katselee tyhjää valkokangasta. Avausjakson katselun oli määrä alkaa kello 13 jälkeen, kun kaikki ohjelman kilpailijat oli saatu esiteltyä.

Aluksi kuva ilmestyikin kankaalle, mutta äänet eivät kuuluneet lainkaan. Jakso sai silti pyöriä pitkään ilman ääniä. Jossain vaiheessa joku toimittajista huudahtikin: Painakaa nyt edes pausea, ettei tätä koko jaksoa tarvitse katsoa uudelleen! Silti jakso jatkui pyörimistään.

Ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde ei jäänyt sanattomaksi, vaan alkoi hetken mielijohteesta kieli poskessa selostaa valmiin jaksomateriaalin päälle.

- Selviytyjissä 16 kilpailijaa ovat suunnanneet Filippiineille selviytymään ja esittelemään paljasta pintaa, hän murjaisi ja ansaitsi valtaisan naurunremakan.

Lopulta jakso pysäytettiin, kun äänet eivät kerta kaikkiaan kuuluneet. Sitten toimittajat katselivat taas vartin verran tyhjää valkokangasta. Puolen tunnin päästä ääni ja kuva saatiin synkkaamaan, ja se kirvoitti kunnon ironiset aplodit.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja ja Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!