Telkkari

Näin viime vuoden The Voice of Finland -voittaja Jerkka Virtasen uralle kävi kisan jälkeen: "Päivätyölle menee aikaa 30 prosenttia!"

04.01.2019 19:03

Tänään perjantaina (4.1.) Nelosella starttaavassa The Voice of Finland -ohjelmassa etsitään jo kahdeksannen kerran laululahjakkuutta.

Mediassa on ollut viime aikoina paljon puhetta siitä, miksi kykykisojen voittajat aina floppaavat kisan jälkeen ja miksi voitosta huolimatta ura ei urkene tähtiartistiksi asti tai edes levyttäväksi laulajaksi asti. 

Lue myös: TÄSSÄ OVAT UUDET THE VOICE OF FINLAND -KILPAILIJAT – MUKANA AVIOKRIISIN SELÄTTÄNEIDEN TANGOKUNINKAALLISTEN TYTÄR!

Kisan yksi tähtivalmentajista, laulaja Anna Puu kommentoi taannoin Iltalehdelle, että floppaukseen voi vaikuttaa kisaajan motivaatiopula.

Toinen kisan tähtivalmentajista, Yö-yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm puolestaan totesi, että artistin tulisi olla mahdollisimman valmis paketti. Hänen mukaansa myös levy-yhtiöiden tulisi olla myös aktiivisempia. 

Täysi kalenteri

Viime kaudella potin vei Nokialta kotoisin oleva Jerkka Virtanen. Suuret lavat ja televisiossa esiintyminen oli miehelle tuttua puuhaa, sillä hänet nähtiin julkisuudessa ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun ja pääsi tuolloin semifinaalivaiheeseen.

Musiikkia mies on tehnyt aina ja hän on keikkaillut vuosikymmenet.

Lue myös: IDOLS-JERKKA: NÄIN YLLÄTÄN JONEN!

Niin sanottuna päivätyönään Jerkka tekee edelleen graafisen suunnittelijan töitä firmassa, jonka osakas hän on. 

- Voisin sanoa, että päivätyölle menee nykyisin aikaa se 30 prosenttia ja musiikille 70. 

TVOF-voiton jälkeen Jerkan kalenteri täyttyi keikoista, josta hän kiittää aktiivista keikkamyyjää, jonka kanssa hän teki yhteistyötä jo ennen ohjelmaa. 

- Toukokuusta joulukuun puoleenväliin minulla oli noin 60-70 keikkaa kaiken kaikkiaan. Olen keikkaillut niin klubeilla kuin pienemmissä pubeissakin, Jerkka kertoo puhelimessa. 

Tärkein väline

Viime vuoden loppupuolella Jerkalta ilmestyi debyyttisingle Karu maa. Kevättalvella on tarkoituksena ilmestyä myös toinen single.

Hänen TVOF-tähtivalmentaja Redraman (Lasse Mellberg) kanssa Jerkka on ollut tekemisissä ohjelman jälkeenkin. Tsemppausviestien lisäksi Jerkka sai alkuun kullanarvoisia neuvoja pitkän linjan artistilta. Myös levy-yhtiö Universal Music on ollut edesauttamassa hänen uraansa. Lopulta kaikki lähtee kuitenkin itsestä. 

- Suomessa on paljon pubeja ja baareja, joissa voi keikkailla. Jos näet itsesi heti ohjelman jälkeen pelkillä areenoilla, se voi jäädä aika laihaksi se ura, Jerkka toteaa puhelimeen. 

Musiikkia Jerkka aikoo tehdä tulevaisuudessa ja sen suhteen hänellä on yksi suurempi haave. 

- Tulevaisuudessa haluan esiintyä kesäfestareilla. 

The Voice of Finland Nelosella perjantaisin klo 20.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!