Musta Barbaari laihtui rajusti tv-sarjan kuvauksissa: Minussa riittää ruutia ilman lihaksiakin!

Telkkari | 11.01.2018 13:33

Selviytyjät-sarjassa mukana oleva kehonrakentaja ja muusikko Musta Barbaari alias James Nikander vetäytyi Filippiineillä kuvatun tv-sarjan kuvauksissa omiin oloihin.

- Heimolaiset olivat muutamaan otteeseen huolissaan, että mihin olin kadonnut. Lähdin muita karkuun ja tein lyhyitä pyhiinvaelluksia autiolla saarella. Selviytyjät oli minulle henkeä raastava, mielenkiintoinen ja rankka kokemus. Se laittoi miettimään asioita, Musta Barbaari kertoi Seiskalle sarjan lehdistötilaisuudessa.

Haastavinta autiolla saarella Mustalle Barbaarille oli unen saanti ja vähäinen ruokamäärä, josta hän valitti päivittäin useamman kerran muille heimolaisille.

- Kun en saanut unta ja ruokaa, ajatukseni elämästä olivat ihan hirveät. Samaan aikaan piti kuitenkin olla läsnä ja ottaa osaa haastaviin kilpailuihin. Käytökseni muuttui, jonka takia varmasti mietin tulevia jaksoja katsoessani, että olenko minä oikeasti se sama henkilö, joka on mukana sarjassa.

Saarella vastaan tuli niin käärmeitä, skorpioneja kuin muitakin myrkkyeläimiä. Musta Barbaari joutui lähikontaktiin filippiiniläiskobran kanssa. 

- Meitä oli varoitettu, että se on yksi vaarallisimmista eläimistä, mitä saarella on. Yksi päivä kävelin polkua pitkin omissa ajatuksissani miettien elämäntarkoitusta, kun muutaman metrin päässä oli järkyttävän kokoinen filippiiniläiskobra. Jos olisin kelannut vähänkin pidempään elämää, se olisi purrut mua perseeseen ja edessä olisi ollut varmaankin persuksen amputointi!

Musta

Musta Barbaari oli todella lihaksikkaassa kunnossa, kun hän matkusti sarjan kuvauksiin. Niin kuin sarjan muiltakin tähdiltä, myös Mustalta Barbaarilta putosi paino rajusti kuvausten aikana ja lihakset pienenivät. Se ei kuitenkaan syönyt kehonrakentajaa.

- Pystyin suoriutumaan kaikesta, vaikka lihakset lähtivät.

Sarjan muut tähdet olettivat, että Mustan Barbaarin lihaksista olisi hyötyä kilpailussa. Kehonrakentaja on asiasta toista mieltä.

- Minulla on voimaa, vaikka olisin laiha. Täytyy muistaa, ettei siellä missään vaiheessa nostettu järjettömän kokoisia kiviä. Hyötyä oli voiman lisäksi nopeudesta. Pystyn kannattamaan Janni Hussia olkapäillä, vaikka olisin 10 kiloa laihempi, ja vetämään kanuunaa. Minulla riittää ruutia ilman lihaksiakin.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!