Telkkari

Mitä ihmettä, Roope Salminen jää pois viimeisestä EVS-lähetyksestä - lomailee avovaimonsa kanssa: ”Nukkumista, buffetia ja aurinkorasvaa!”

08.05.2018 15:05

MTV-kanavan supersuosittu Enbuske, Veitola, Salminen -lähetys hoidetaan torstai-iltana (10.5.) vajaamiehityksellä. Luvassa on suosikkisarjan kuluvan tuotantokauden viimeinen jakso, jonka vieraina nähdään muusikko Mikael Gabriel, ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti. Musiikista vastaa aina yhtä vakuuttava Apulanta. 

Vajaamiehitys johtuu siitä, että Roope Salminen aloitti muutama päivä sitten lomakautensa. Monitoimimies ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa. 

MTV vahvisti Seiskalle tänään tiistaina (8.5.), että torstai-illan viimeinen livelähetys hoidetaan ilman Roopea. Maikkari ei kuitenkaan vastannut kysymykseen siitä, ovatko Roopen mahdolliset osuudet kuvattu etukäteen. 

- Nyt maailma tarvitsee mua! tuun takas suomeen tekee YHEN kolinakeikan (17.5., kohta loppuunmyyty 🆘) ja sit singahdan taas toiselle puolelle planeettaa. kiireellisissä asioissa ota yhteys manageriini ossi@hookfinland.fi, vähemmän kiireellisissä laita viestii ni vastailen ku biitsiltä pygeen. joka haastiksessa minkä oon kahden vuoden aikana tehnyt ollaan oltu huolissaan mun jaksamisesta, mut nyt ei tartte, Roope kirjoitti Instagramissa viikonloppuna. 

 

Viikonloppufiilis🖤 #blogupdate

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Roope ja hänen avovaimonsa, ex-missi ja juontaja Sara Sieppi lomailevat parhaillaan Pohjois-Afrikassa. Missikaunotar on kertonut blogissaan, miten pariskunta aikoo rentoutua tuhansien kilometrien päässä. 

- Mumisin poikaystävälleni ääneen, että nämä matkat ovat välillä blogin kannalta vähän vaikeita, kun ei näistä tule tekstillisesti oikein mitään sisältöä blogiin, kun vain nukutaan, vedellään buffettia ja laitellaan aurinkorasvaa, mutta voin silti elää tän asian kanssa just ja just. 

- Meidän matkakohde on tällä kertaa muutenkin sellainen, että koko aika on tarkoitus viettää tässä resortissa. Oon muutaman kerran aikaisemmin ollut kuvausmatkoilla tällaisissa kohteissa, missä hotellialueelta ei poistuta lainkaan ja ajattelin, että ennen kesää tällainen totaalirentoutuminen tekisi hyvää. Tosin tämä resortti on kyllä sen kokoinen, että kartalla saa melkein suunnistaa paikasta A paikkaan B, ja silti eksyy, koska Sara ja sen suunnistustaidot.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!