fbq
Telkkari
04.04.2020 14:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Ile Uusivuori
Masked Singer Suomi piristää koronakriisin keskellä – juontaja Ile Uusivuorelle sataa videoita somessa!
Telkkari
04.04.2020 14:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Masked Singer Suomi on noussut kevään puhutuimmaksi tv-ohjelmaksi. Lauantai-iltaisin nähtävässä ohjelmassa tutut julkkikset on puettu näyttäviin maskeihin ja pukuihin. Katsojien ja panelistien tehtävänä on arvata, ketkä näyttävien maskien takaa paljastuvat.

Masked Singer Suomen juontaja Ilkka Uusivuori on onnellinen ohjelman saavuttamasta suosiosta.

- Suosio tuntuu hyvältä tällaisena aikana, kun elämme poikkeustilanteessa ja ihmisillä on paljon huolia. Jos ohjelmamme pystyy tarjoamaan iloa miljoonille suomalaisille, olen asiasta vilpittömän onnellinen, Ilkka kertoi Seiskalle.

Masked Singer Suomi
Masked Singer Suomen panelisteina nähdään Maria Veitola (alarivi vas.), Jenni Kokander ja Janne Kataja.

 

Videoita katsojilta

Ilkka on saanut sosiaalisen median välityksellä lukuisia videoita Masked Singer Suomen faneilta.

- Minulle lähetetään somessa videoita, joissa perheen pienimmät askartelevat maskeja ja arvuuttelevat ne päässään "kuka on maskin takana". Ne ovat olleet mahtavia! Hienoa on se, että perinteisen onko ohjelma hyvä tai huono -palautteen lisäksi ihmiset ovat keskittyneet olennaiseen eli arvuutteluun. Toki olen saanut myös paljon positiivista palautetta omasta esiintymisestäni, mikä on aina kivaa, Ilkka kertoi Seiskalle.

 

Arvailua kuvauksissa

Masked Singer Suomi kuvattiin hyvin salaperäisissä tunnelmissa. Edes Ilkka ei tiennyt ohjelmassa nähtäviä julkkiksia etukäteen. Lisäksi esiintyjien puheäänet oli muutettu tunnistamattomiksi jo kuvausvaiheessa.

- Koska ohjelma on jo kuvattu, tiedän toki nyt kaikki. Arvasin kuvausten aikana ehkä kaksi oikein. Arvailu oli haastavaa lähietäisyydeltäkin, koska jopa puheäänet oli muutettu.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa lauantaisin klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »