fbq
Telkkari
12.03.2018 12:11
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: MTV
Vappu Pimiä
Maajussille morsian -ohjelman maajussit paljastettiin: yksi ei ole seurustellut koskaan – toinen ei halua ylipainoista kumppania!
Telkkari
12.03.2018 12:11
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: MTV

Supersuositun Maajussille morsian -ohjelman uudet maajussit on valittu.

Vappu Pimiän juontaman Maajussille morsian -ohjelman yhdestoista tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla syksyllä. Kaudelle valitut maajussit paljastettiin tänään maanantaina (12.3.).

Uudet maajussit ovat:

Aapeli

Aapeli

Ikä: 31

Paikkakunta: Rantsila

Aapeli pyörittää Pohjois-Pohjanmaalla 300 lehmän maitotilaa. Tilaan kuuluu lisäksi 500 hehtaaria ja vähän viljaa sekä hernettä. Aapelin tila työllistää sesongista riippuen 7-10 työntekijää, ja farmi on yksi Rantsilan suurimpia työllistäjiä.

Aapellilla on 2-vuotias poika edellisestä liitostaan.

Aatu

Aatu

Ikä: 22

Paikkakunta: Alavus

Aatu on tämän vuoden maajusseista nuorin. Hän on toiminut vanhempiensa vanhalla tilalla isäntänä 19-vuotiaasta asti. Maitotilalla on 30 lehmää, lisäksi farmilta löytyy vasikoita ja muutama hieho. Tilaan kuuluu myös peltoja ja metsää.

Aatu ei ota paineita puolison löytämisestä, mutta hän on kuitenkin valmis parisuhteeseen.

Aino

Aino

Ikä: 35

Paikkakunta: Hämeenkoski

Pian 36 vuotta täyttävä Aino työskentelee hevostalouden opettajana maatalousoppilaitoksessa. Lisäksi töitä teettävät kotoa löytyvät 11 hevosta, joista suurin osa ovat Ainon ja hänen sisarensa omia.

Aino asuu Hämeenkoskella pienessä mummonmökissä, jonne mahtuisi kahden kissan ja koiran lisäksi vielä mies. 

Aino ei ole seurustellut koskaan. Hän toivoo tulevan puolisonsa olevan rehellinen, luotettava ja hauska.

Antti-Jussi

Antti-Jussi

Ikä: 30

Paikkakunta: Kangasala

Antti-Jussi pyörittää maitotilaa Kangasalla. Robottilypsytilalta löytyy 85 lehmää, ja tilalla on tehty jopa maidontuotannon epävirallinen Suomen ennätys. Antti-Jussi on ollut tilansa isäntänä vuodesta 2014 alkaen, mutta hänen vanhempansa ovat edelleen tiiviisti farmin töissä mukana.

Antti-Jussi harrastaa muun muassa omalla pienelle kuntosalillaan käymistä ja kaverin pienlentokoneella mukana lentämistä. Hän veisikin mielellään naisen treffeille yläilmoihin.

Ilmari

Ilmari

Ikä: 26

Paikkakunta: Nousiainen

Ilmari paljastaa olevansa musikaalinen kasvinviljelijä. Ilmari on pyörittänyt tilaansa vuodesta 2014 alkaen, ja hän viljelee sokerijuurikasta, öljy-rapsia, ruokahernettä, ruista ja kuminaa.
Ilmari on harrastanut tanssia kolmevuotiaasta asti, ja nykyään hänen harrastuksiinsa kuuluu myös West Coast Swing -paritanssi. Sosiaalisuudestaan ja tansseissa käymisestä huolimatta Ilmari ei ole varsinaisesti seurustellut vielä kertaakaan.

Mauno

Mauno

Ikä: 35

Paikkakunta: Perniö

Pian 36 vuotta täyttävä Mauno on kasvinviljelijä it-alan asiantuntija. Isovanhempiensa vanhalla maatilalla asuva Mauno viljelee sokerijuurikasta ja viljoja.
Mauno myöntää, että maatilan tulevaisuus mietityttää välillä. Jos hän löytäisi rinnalleen ihmisen tilaa pyörittämään, vähentäisi Mauno mielellään it-alan töitään ja keskittyisi enemmän maatilan töihin.

Naisen ei kuitenkaan tarvitse tulla tilalle emännäksi, mikäli hän haluaa käydä töissä muualla. Kriteerit morsiamelle ovat melko tiukat. Nainen saisi olla kaunis, aktiivinen ja spontaani. Ylipainoa ei saa olla.

Maunolla on kaksi kouluikäistä tytärtä.

Petra

Petra

Ikä: 44

Paikkakunta: Hämeenkoski

Petra työskentelee sijoitusneuvojana, minkä lisäksi hänellä on tilallaan kenneltoimintaa. Hän kasvattaa italialaista lampaanajokoirarotua maremmano-abruzzesea. Lisäksi tilalla on lampaita, joiden lukumäärää on tarkoitus kasvattaa tulevaisuudessa liha- ja villatuotannon toivossa.

Petra kuvailee itseään empaattiseksi ja aidoksi. Hän harrastaa koiranäyttelyitä. Lisäksi hän viettää paljon aikaa tyttäriensä kanssa.

Tuomo

Tuomo

Ikä: 31

Paikkakunta: Rantasalmi

Tuomo pyörittää lehmätilaa, jossa on 40 lypsylehmää. Lisäksi hänellä on maata ja peltoa. Tuomo on sukutilansa yhdeksäs isäntä. Lisäksi hänellä on vuokramökkitoimintaa turisteille.
Tuomo harrastaa lumilautailua, ja hän pitää radio Suomipopin Jaajo Linnonmaan huumorista.

Tuomolla on ollut muutamia parisuhteita, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt.

Maajussille morsian -ohjelman esittelyjakso MTV3-kanavalla tänään klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »