Liian äänekästä ähinää! Artun ja Ellan yöllinen seksisessio sai muut BB-asukkaat poistumaan makuuhuoneesta - Artulta yllättävä avautuminen

Telkkari | 26.10.2020 12:03

Useaan otteeseen seksiä harrastaneet Arttu ja Ella päätyivät jälleen sunnuntai-iltana kiihkeään suutelointiin ja käsipeliin peiton alla asukkaiden mentyä nukkumaan.

Artun ja Ellan kiihkeä tunnelma ja äänekkäät suuteluäänet yhtyivät niin villiksi, että muiden asukkaiden oli lopulta yksi kerrallaan poistuttava makuuhuoneesta olohuoneen puolelle odottamaan seksisession päättymistä. 

Lue myös: Oho, Ella ja Arttu muhinoivat Big Brother -asukkaiden edessä keskellä päivää: ”Haluatteko nähdä, kun otan Artulta poskeen?”

Muiden jo nukkuessa Arttu ja Marko valvoivat ja toivoivat pääsevänsä ulos vielä viimeiselle tupakalle. Arttu kertoi Markolle, että kotiasiat painoivat miehen mieltä, eikä hän pysty nukkumaan.

Arttu kertoi saaneensa karanteenissa ollessaan kuulla huonoja uutisia läheisiltään. Nyt asiat vaivasivat häntä. 

- Oon tehnyt ehkä kusiset temput, Arttu tuskaili. 

BB-Arttu

Marko muisti Artun kertoneen aiemmin, että hänellä on ulkomaailmassa ollut suhde ennen Big Brother -taloon saapumista. Arttu myönsi, että kyseinen suhde oli vasta alkutekijöissään, mutta siitä huolimatta asia häiritsi häntä. 

- En mää mikään hirviö ole, Arttu totesi. 

- Sitä kutsutaan omatunnoksi, Marko huomautti. 

Arttu mietti, että teoistaan on kannettava vastuu.

- Kyllähän sitä aika pa*ka omatunto on, enkä osaa olla itselleni armollinen, Arttu huokaisi ja totesi ansaitsevansa kaiken ruoskinnan itseään kohtaan.

Jatkaako Arttu ja Ella suhdettaan BB-talon ulkopuolella?

Markoa kiinnosti, näkeekö Arttu tulevaisuutta hänen ja Ellan suhteelle vielä Big Brotherin jälkeenkin. 

- Sen näkee sitten BB:n jälkeen, kun jutellaan ilman filtteriä, Arttu mietti. 

Marko muistutti, että hänelle voi aina jutella ja hän kuuntelee kaverin huolia ja murheita mielellään. 

- Kyllä mää suhun luotan, mutta kun ollaan täällä, niin ei vaan pysty, Arttu sanoi.  

Arttu ja Ella

Marko pähkäili, että on varmasti rankkaa pitää sisällään ajatuksia. Lisäksi hän pohti, miltä tuntuu koko ajan miettiä, mitä toinen ulkomaailmassa mahtoi ajatella. 

- Pitää pyytää anteeksi, kun täältä lähtee. Rehellisesti pitää kohdata kaikki omat teot, eikä luikerrella pakoon, Arttu summasi ajatuksiaan ja tunnusti olevansa hyvin pettynyt itseensä. 

- Olen vi*un selkärangaton nilviäinen, hän totesi.

Kaksikko jatkoi jutusteluaan vielä hetken ennen kuin kömpivät petiin.

Seuraa BB 24/7 Ruudussa.

Lue myös: Ella tyydytti Arttua kädellä Big Brother -talossa keskellä yötä: tahra paidassa paljasti – ”Hän tuli omiin housuihinsa!” Katso kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!