Laura Malmivaara näyttelee Kellot soi -komediasarjassa.

Laura Malmivaara avautuu uutuussarjan kuvauksista: ”Välillä piti tosissaan purra hammasta!”

25.06.2019 19:01

Laura Malmivaara näyttelee Kellot soi -komediasarjassa, joka alkaa TV2:lla elokuussa. Sarja sijoittuu yläkoulun opettajien maailmaan ja Malmivaara esittää koulun vararehtoria Anne Asikainen-Kariluoma-Ståhlbergiä.

– Minun molemmat lapseni ovat nyt yläasteella, joten sinällään tapahtumamaailma oli tuttu. Sarjaa tehtäessä oli kuitenkin yllättävää kohdata se paineiden ja jargonimaisen puheen määrä, minkä keskellä nykyopettajat työssään elävät. Vaikka kyseessä on komediasarja, niin se kertoo silti pohjimmiltaan oikeista asioista ja yhteiskunnallisista ongelmista, Malmivaara kertoo.

Lue myös: Paljastava kuva! Laura Malmivaara vilahti salaa Jussi-gaalaan – sauhutteli jatkoilla näyttelijäkollegansa kanssa!

Hän kuvailee roolihahmoaan Annea sarjan ainoaksi järjen ääneksi.

– Anne on niin sanotusti normaali tyyppi ja yritin häntä esittäessäni pysyä realismissa kiinni. Kuvattaessa minulla oli sikäli hyvä asema, että yritin vain pitää pokkaa ja katsoin, kun muut hahmot sekoilevat ympärillä. Välillä piti tosissaan purra hammasta, ettei olisi revennyt nauramaan, Malmivaara kertoo.

Lue myös: Herkkä hetki: Tuntematon sotilas -ohjaaja Aku Louhimies sai onnitteluhalauksen ex-vaimoltaan – kuva!

Anne-hahmolla on Kellot soi -sarjassa romanttisia virityksiä ja kolmiosainen sukunimikin kertoo jotain aktiivisesta suhdehistoriasta. Malmivaara sanoo itsekin pitäneensä aina komediasarjoista, joihin liittyy rakkautta ja suhdepelejä.

– Takavuosien Konnankoukkuja kahdelle oli esimerkiksi loistava. En tosin ole ihan varma, toimisiko sarja enää yhtä hyvin uudelleen katsottuna, Malmivaara pohtii.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Katson toimitus
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!