Laulaja Kasmir tanssitaistosta: Hanna Sumari on tukenut, kun olen rypenyt itsetunto-ongelmissa!

Telkkari | 19.02.2017 09:00

Laulaja Kasmirilla on edessä näytönpaikka tänään sunnuntaina, kun MTV3-kanavalla käynnistyy Tanssii tähtien kanssa -sarjan kymmenes tuotantokausi. Hän tanssii yhdessä Ansku Bergströmin kanssa ensimmäisessä lähetyksessä cha cha chaan.

- Olemme treenanneet ihan hulluna. Tanssisalilla on iso peili, josta olen nähnyt itseni hikisenä ja punaisena. Olen yrittänyt olla todella seksikäs sata kiloisena tanssijanmitoissa olevan opettajani vieressä. Se on ollut kaikista haastavinta. Olemme käyneet kaikkia tansseja läpi, Kasmir kertoi Seiskalle C Moren lanseeraustilaisuudessa.

Kasmir on pyhittänyt kevään tanssikilpailulle.

- En ole ottanut juurikaan keikkoja vastaan, joten on nasta esiintyä täällä ja ensi viikonloppuna Lahdessa. Koska ei ole keikkoja, pystyn tekemään uusia kappaleita. Olen soittanut uusia demoja Anskulle, joka on innostunut tulevista kappaleistani.

Kasmir ei tuntenut Tanssii tähtien kanssa -kilpailun tähtioppilasta etukäteen Hanna Sumaria, Mustaa Barbaaria ja Kirsi Alm-Siiraa.

- He ovat sairaan mahtavia tyyppejä. Hanna on tsempannut minua, kun olen rypenyt nurkassa itsetunto- ongelmissa ja ollut sitä mieltä, että näytän ihan kauhealta. Samoin olen tsempannut häntä.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!