Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Kauniit ja Rohkeat -tähdet kuumissa kuvissa.

Kuumat, kauniit ja rohkeat! Saippuasarjan tähdet esittelevät uskomattoman upeita vartaloitaan – kuvat!

Kauniit ja rohkeat on viihdyttänyt katsojiaan jo vuodesta 1987. Suomessa sarja ilmestyi MTV3:n ohjelmistoon alkuvuodesta 1992. Jaksoja on tehty yli 7 000, eikä loppua suhdekiemuroistaan tunnetulle suosikkisaippuasarjalle näy.

Lue myös: Oho! Kauniiden ja rohkeiden Sally Spectra keikistelee kuumissa bikinikuvissa - katso!

Uskomaton kroppa!

Courtney Hope

Tänä vuonna pyöreät 30 vuotta täyttävä Courtney Hope ihastuttaa punaisina hehkuvissa hiuksissaan. Myöskään naisen vartalosta ei löydy moitittavaa. Sen tietää varmasti kotona myös Courtneyn seurustelukumppani Chad Duell, 31.

Lue myös: Tiesitkö?! Kauniit ja rohkeat -sarjan kaunotar Courtney Hope näyttelee Suomessa – ”Lappi oli uskomaton elämys!”

Ex-tubettaja!

Scott Clifton

Liam Spenceriä näyttelevä Scott Clifton, 34, on melkoinen hurmuri. Aikaisemmin aktiivisena YouTube-videoiden tekijänä tunnettu Scott on näytellyt sarjassa vuodesta 2010. Leveät leukaperät ja maskuliinisen muhkeat pohkeet herättävät huomiota rannoilla.

Pienen vauvan äiti!

Jacqueline MacInnes Wood

Kanadalainen Jacqueline MacInnes Wood, 32, on todellinen katseiden kääntäjä. Uskomattomasta kropasta tunnettu näyttelijä on toipunut raskaudestaan nopeasti, sillä hän sai esikoisensa Risen maaliskuussa ja on nyt jo rantakunnossa. Jacquelinellä on ollut myös menestyksekäs vuosi urallaan voitettuaan ensimmäisen Daytime Emmynsä Steffy Forresterin roolistaan. Kaunotar on esiintynyt sarjassa vuodesta 2008.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -tähti paljasti vauvauutisen kesken kuvausten: laskettu aika helmikuussa – raskaus aiheuttaa kiemuroita suosikkisarjaan!

Mikä lihaskimppu!

Matthew Atkinson

Puolen vuoden päästä sarjaan liittyvä Matthew Atkinson, 30, hurmaa vahvoilla käsivarsillaan. Thomas Forresterin roolia tähdittävä Matthew on melkoisen tiukassa kunnossa, minkä huomaa hauisten lisäksi myös rintalihaksia silmäilemällä.

Kuvankaunis bloggari!

Katrina Bowden

Sarjaan loppuvuodesta ilmestyvä kuvankaunis Katrina Bowden, 30, pyörittää roolityönsä lisäksi omaa lifestyle-blogia. Vaalean viileältä näyttävä Katrina selvästi tietää terveysasioista, siitä kielii hänen urheilullisen linjakas vartalonsa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
SEAN SMITH JA BELL-Phillip television productions inc.

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!