Roope Salmien opetteli soittamaan.

Kova temppu! Roope Salminen yllättää uutuuselokuvassa – joutui opettelemaan täysin uusia taitoja kuvauksia varten: ”Katsotaan, mitä jengi tykkää”

Telkkari | 21.08.2018 14:14

Elokuvateattereissa nähtäneen syksyllä hersyviä hetkiä, kun kotimainen parinvaihtokomedia Swingers saa ensi-iltansa 30. marraskuuta. Tanskalaiseen menestysfilmatisointiin pohjautuva leffa vilisee kovia kotimaisia näyttelijänimiä.

Heidän rinnalla valkokankaalla nähdään myös paremmin muusikkona tunnettu Roope Salminen, jolla on toki rutkasti myös näyttelijäkokemusta.

– Elokuvan teko on tuntunut ihan sairaan hyvältä. Tämä on ollut tosi inspiroiva kesäduuni, Roope hehkutti hiljattain Seiskalle Swingersin kuvauksissa.

Lue myös: Roolityö pakotti kuntoilemaan – näin Roope Salminen pudotti painoaan!

Hän alleviivasi moneen kertaan, kuinka etuoikeutettu onkaan saadessaan tehdä töitä kotimaisen näyttelijäkerman kanssa.

– Kaltaiselleni keltanokalle on suuri kunnia saada olla osa tällaista näyttelijäjoukkoa. Olen oppinut joka päivä paljon minua paljon lahjakkaammilta näyttelijöiltä.

Roope Salminen joutui oikeasti soittamaan kitaraa Swingersin kuvauksissa. – Ehkä sen voi jo tässä vaiheessa paljastaa, että Teit meistä kauniin -elokuvassa kitarani soundi ei ollut kauhean kovalla. Ja ne biisit olivat aika punkkia, joten se oli enemmänkin sellaista rämpyttämistä.
Roope Salminen joutui oikeasti soittamaan kitaraa Swingersin kuvauksissa. – Ehkä sen voi jo tässä vaiheessa paljastaa, että Teit meistä kauniin -elokuvassa kitarani soundi ei ollut kauhean kovalla. Ja ne biisit olivat aika punkkia, joten se oli enemmänkin sellaista rämpyttämistä.

 

Roope esittää Swingersissä Mimosa Willamon näyttelemän roolihahmon poikaystävää. Eikä monilahjakkuuden työpanos jää pelkkiin repliikkeihin – Roopella kun on Swingersissä myös soitto- ja lauluosuuksia.

– En ollut koskaan soittanut elämäni aikana kunnolla kitaraa, joten oli selvää, ettei parissa kuukaudessa voinut oppia mitään supervaikeaa biisiä.

Lue myös: Hurjasti laihduttanut Roope Salminen myöntää: ”Pidän itsestäni huonosti huolta!”

Yhtä kaikki Roope opetteli siis oikeasti soittamaan kitaraa roolisuoritustaan varten. Kyseessä oli kuulemma sikäli kuumottava kokemus, että miehen akustiselle musisoinnille on ilmeisesti varattu kunnolla tilaa leffassa.

– Siitä olen kyllä ylpeä, ettei se ole playbackia. Joskaan soittamani biisit eivät ole niitä kaikkein vaikeimpia.

– Mutta tein parhaani ja uskon, että lopputuulos on sellainen, että menee läpi. Ja kuulevatpahan ihmiset minut laulavan! Roope Salminen & Koirissa lähinnä räppäilen, joten katsotaan, mitä jengi tykkää, kun leffa tulee ulos.

Roope Salminen.

Swingers elokuvateattereissa 30. marraskuuta.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!