Telkkari

Kingi-tähti Jarkko Niemi hurmasi aiemmin Sykkeessä: Lääkärin rooli jäi päälle – kaupanmyyjäkin tunnisti äänestä!

24.03.2018 13:46

Jarkko Niemi, 33, esittää Kingi-ohjelmassa 17-vuotiasta Nipa Caicua. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa paljastui, että Nipa hermostuu aikuisten höpinöistä, koska ne häiritsevät älypuhelimen näppäilyä.

– Minusta teinit ovat kaikista siisteimpiä. He ovat samaan aikaan tosi vihaisia ja herkkiä – myös hyvin sympaattisia. Kaikki klassikkoelokuvatkin kertovat teineistä, Jarkko sanoi suoran lähetyksen jälkeen.

Yleiskirurgi Holopainen

Jarkko nähtiin miljoonayleisön keränneen Syke-sarjan yhdessä keskeisimmistä rooleista yleiskirurgi Holopaisena. Suosikkiroolistaan huolimatta hän saa kävellä kadulla rauhassa.

– Viimeksi, kun olin ostamassa koiralle ruokaa, asioin myyjän kanssa tosi pitkään. Hän kysyi, olinko Sykkeessä mukana ja sanoi tunnistaneensa minut äänestä. Ehkä olen jo niin väsynyt, että naamaani ei enää tunnista.

"Olen kova neuvomaan"

Syke-fanit eivät ole sekoittaneet Jarkkoa oikeaksi lääkäriksi.

– Luulen, että enemmänkin minulla on rooli jäänyt päälle, sillä olen kova neuvomaan, mitä millekin vaivalle pitäisi tehdä. En kuitenkaan tiedä sen enempää lääketieteestä kuin mitä käsiksissä on ollut, Jarkko myöntää.

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!