Kiekkoilija Noora Räty vei Farmi-ohjelman voiton ja 30 000 euroa - soitti ensi töikseen kihlatulle Jenkkeihin: Emme voineet puhua kuukauteen!

Telkkari | 22.05.2020 10:55

Jääkiekkomaalivahti Noora Räty, 30, osoitti kilpaurheilijamaista voitontahtoa ja nappasi Farmi-ohjelman voiton itselleen. Finaalissa Nooran kanssa olivat tubettaja Jaakko Parkkali sekä hiihtäjä Jari Isometsä

Nooralle voitosta tuli maineen ja kunnian lisäksi muhkea 30 000 euron palkintopotti. Tästä summasta hän aikoo antaa osan hyvätekeväisyyteen. Nooran haluaa tukea vähävaraisista oloista tulevia kiekkoilijoita, joilla on vaikeuksia kalliiden kausimaksujen kanssa.

Soitto rakkaalle

Farmilta päästyään Noora soitti ensi töikseen miehelleen, Karell Popperille, Yhdysvaltoihin. Jääkiekkovalmentajana työskentekevä Karell ja Noora eivät ohjelman kuvausten aikaan voineet olla
yhteyksissä kuukauteen!
 
- En puhunut omalle miehelle tai koiralle kuukauteen. Soitan sinne, että miten on mennyt, koska hän ei edes tiennyt, milloin tämä loppuu!  Hän on varmaan miettinyt, olenko jäänyt ikuisiksi ajoiksi Farmille. Kun lähdin tähän kisaan, hän sanoi, että jos edes kolme päivää pärjäät, niin se on jo plussaa. Nyt on oltu 30 päivää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karel Popper (@karelpopper) on

Karell ja Noora julkistivat kihlauksensa viime kesänä.

Noora on kertonut aiemmin, että Karell ei puhua ollenkaan suomea ja pariskunta kommunikoi englannin kielellä. Tällä hetkellä Noora torjuu kiekkoja Venäjän KHL-sarjaan siirtyneen kiinalaisseura Kunlun Red Starin riveissä. Koronan vuoksi sarjan syyskausi on kuitenkin peruttu. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!