Love Island Thumb

Juonipaljastuksia! Tulevassa Love Island -jaksossa nähdään jo ihastuksen kipinöitä! Tämän kuuman parin päivä menee pussailessa: "Miten sä oot noin täydellinen?"

20.08.2019 20:01

Eilen maanantaina (19.8.) alkanut Love Island -ohjelma tarjoaa jo toisessa jaksossa romantiikan kipinöitä ja ihastuksen leiskuntaa. 

Lue myös: Tässä ovat Love Islandin alkavan kauden hahmot - he astelevat ensimmäisinä luksusvillaan Espanjassa!

Tumma ja tulinen, puoleksi ecuadorilainen Tommy, 28, viihtyy tulevassa, tiistai-illan jaksossa Nikitan kanssa. Pariskunnan välille on syntynyt äkki-ihastuminen ja he selvästi nauttivat toistensa seurasta. 

Tommyn ja 23-vuotiaan toimistosihteerinä työskentelevän Nikitan päivä Espanjan auringon alla meneekin pääasiassa pussailessa. 

Love Island

Pariskunnan makoillessa makuuhuoneessa Nikita paljastaa yllättävän asian itsestään. 

- Mä en joskus osannut edes halata ketään. Se oli tosi outoa, jos joku tuli halaamaan ja olin silleen, et okei, Nikita kertoo Tommylle jaksossa. 

- Mä otan tietysti vähän pakkii, mä meen sun vauhdilla. Ei mulla oo mikään kiire, Tommy vastaa.

Lopulta Tommy toteaa, että jos Nikita ei olisi halunnut suudella häntä yhteisymmärryksessä, olisi kaunotar varmasti myös näyttänyt sen. 

- Niin olisin, Nikita vastaa silittäen samalla Tommyn hiuksia.

- Miten sä oot noin täydellinen, Nikita jatkaa katsoen miestä syvälle silmiin. 

- No en todella ole, Tommy vastaa nauraen. 

Love Island Suomi maanantaista lauantaihin klo 21 Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. alkaen. C Moressa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, poikkeuksena startti- ja finaalijaksot.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!