fbq
Telkkari
20.01.2021 09:46
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Lars Johnson
TIS
"Jos sä oot kana ja mä muna, nii voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin" Tässä ovat Temptation Island Suomen upeat miessinkut!
Telkkari
20.01.2021 09:46
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Lars Johnson

Temptation Island Suomen miessinkut julkistettiin tänään keskiviikkona. Sami Kurosen juontama parisuhdereality palaa ruutuihin 17.2.

Tällä keihäsmatkalla laaksojen ja kukkuloiden oppaina toimivat 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa koko formaatin historiassa talvisissa maisemissa.

Levin jylhät ja lumiset maisemat tarjoavat upeat puitteet romanttisille treffeille mm. rinteessä, poroajelulla, laavulla tai vaikka lumikenkäsafarilla. Unohtumattomat elämykset ja uudet tuttavuudet saavat varatut asettamaan parisuhteensa ja itsensä testiin, josta jokainen tietenkin alkuun uskoo selviävänsä moitteettomasti. 

Usko laitetaan pian koetukselle, kun kielletyn hedelmän kutsu voimistuu päivien ja viikkojen kuluessa. Silmiä avaavat treffit, toinen toistaan hurjemmat bileet ja aamuyön tunneille kestävät keskustelut pakottavat varatut pohtimaan omaa elämäänsä ja parisuhdettaan. Jokainen joutuu tekemään matkan itseensä ja omiin tunteisiinsa selvittäessään, onko oma kumppani juuri se oikea. Tälläkään kertaa ei suurilta tunteilta vältytä. Kenen suhde ei houkutuksista hätkähdä? Kestävätkö suhteet iltanuotion polttavan loimun?

Tässä ovat tämän kauden seksikkäät ja viettelevät miessinkut!

Toni, 29, Tampere

Jos selkä on notko, ni mä voin olla sun jalkovälityyny.

Toni

Talvet sesonkityöläisenä pihviravintolassa ja kesät baarimikkona viettävällä Tonilla on aina pilkettä silmäkulmassa. Vapaa-aikaansa vauhdikas mies viettää moottoripyöräillen, urheillen ja ruoanlaittoharrastuksensa äärellä.

Temptation Islandille Toni lähtee avoimin mielin.

- Pyrin tuomaan temppareihin positiivista energiaa ja baarimikkona pidän huolen, ettei kukaan ainakaan janoon kuole, Toni kiteyttää vahvuuksiaan.

 Hän kuvailee sinkkuelämäänsä rauhalliseksi ja kokee, että laatu korvaa määrän.

Hän ei näe mitään pahaa lyhyemmissä jutuissa, mutta itse toivoisi löytävänsä vierelleen hyvän naisen, jonka kanssa hommaisi koiranpennun. Tonin kainaloon päästäkseen naisen on oltava kaunis niin sisältä kuin ulkoa.

- Itsevarmuus on seksikästä, hän päättää.

IG: tunturitoni

Miika “Kiima”, 25, Jyväskylä

Ei ole sattumaa, että Miika ja kiima koostuu samoista kirjaimista.

Miika

Alle vuoden sinkkuna viihtynyt Miika kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja verbaaliseksi ihmiseksi. Sosiaalisen ja ystävällisen luonteensa vuoksi Miikan on helppo muodostaa uusia ihmissuhteita.

- Olen myös tasapuolinen, vaikka tarpeen vaatiessa otan omani ja vähän enemmänkin, Miika kuvailee itseään.

Varastomiehenä työskentelevän Miikan harrastuksiin kuuluu salibandy ja lenkkeily.

Temptation Islandille urheilullinen Miika saapuu pilke silmäkulmassa:

- Tuon katsojille tinkimättömiä tilanteita ja suuria tunteita, joista ei viettelystä saati houkusta puutu.

Hänen huomionsa kiinnittävät hauskat, huumorintajuiset ja sporttiset naiset. Miikan ei ole tarvinnut ponnistella saadakseen naisilta huomiota.

- Luonnon valinta pakottaa naiset iskemään minut, Miika kertoo.

Bravuurikseen hän mainitsee kuitenkin makaronilaatikon.

IG: miikaoskarii

Ville, 21, Helsinki

Itsevarmuus on piirre, mutta mä oon syntynyt sen kanssa.

Ville

Myyjänä työskentelevä Ville on luonteeltaan avoin ja rehellinen. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu salibandy ja kuntosalilla käynti.

Hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu Ville tuo saarelle positiivisuutta ja hyvää ryhmähenkeä.

- Uusiin ihmisiin on aina mukava tutustua, Ville toteaa.

Hän toivookin kokemuksen tuovan mukanaan myös uusia ystäviä.

Rakkautta etsivän Villen pään kääntävät tatuoidut naiset, mutta tärkeimpinä ominaisuuksina hän listaa avoimen luonteen ja huumorintajun. Naisiin hän tekee vaikutuksen itsevarmuudellaan ja olemalla oma itsensä.

IG: villeallinn

Nico, 25, Vantaa

Tääl pohjoses on aika kylmä, joten onneks täällä on valmiina mun lämmin seura teitä varten.

Nico

Nico on tottunut työssään teknisenä tukena ratkomaan muiden ongelmia. Luonteeltaan hän on rento, empaattinen ja veikeä, mutta tarpeen vaatiessa Nico on myös looginen realisti.

- Yleensä olen järjestelmällinen ja pohdin asioita syvällisesti ja laaja-alaisesti, mutta osaan myös elää hetkessä, Nico kuvailee luonnettaan.

Nico näkee matkan Temptation Islandille hyppynä tuntemattomaan ja mahdollisuutena rikkoa arjen rutiineja:

- Toivon hyviä keskusteluja, joiden pohjalta mahdollisesti kehittyä myös itse. Temptation Island on ennen kaikkea varatuille itsensä ja parisuhteen tutkiskelua, mutta uskon, että se on myös sinkuille itsepohdiskelun mahdollisuus.

Hän lupaa tuoda bileisiin hauskanpitoa mutta osaa myös tarpeen vaatiessa tarjota olkapäätä sitä tarvitseville.

Nico toivoo tulevaisuudelta parisuhdetta ja perhettä mutta ei kiirehdi asian kanssa. Hänen huomionsa herätetään suorasanaisuudella ja luotettavuudella:

- Jos kiinnostaa, antaa ajan - eikä tekojen tai halujen - näyttää mitä tapahtuu.

Tie Nicon sydämeen kulkee siis rauhallisen tutustumisen kautta.

IG: nicotarkan

Majuri, 25, Turku

Voisiks mä saattaa sut kotiin, koska mut opetettiin seuraa mun unelmii.

Majuri

Muutaman vuoden sinkkuna viihtynyt Majuri listaa harrastuksekseen treffeillä käynnin. Hän kertoo nauttivansa sinkkuelämästään täysin rinnoin ja tutustuvansa mielellään uusiin ihmisiin.

- Tykkään tuhmista tytöistä, jotka eivät kysele mitään, vaan ryhtyvät tuumasta toimeen, Majuri kiteyttää.

Majuri ei tällä hetkellä ole kiinnostunut pidemmistä seurustelusuhteista, ja bravuurikseen hän kertookin numeroiden vaihtamisen naisten kanssa.

Temptation Islandille Majuri lähtee odottavin mielin. Hän kuvailee itseään temperamenttiseksi, avoimeksi ja huumorintajuiseksi. Vauhdikkaan vapaa-aikansa vastapainona mies työskentelee tällä hetkellä talonrakentajana, mutta tavoitteet on asetettu korkealle.

- Tulevaisuuden haaveeni olisi olla itseni pomo, eli perustaa jokin oma firma ja hoitaa asioita vaikka puku päällä eikä likaisissa raksavaatteissa, Majuri summaa.

IG: nikomajuri

Esa, 25, Tampere

- Päivisin mä myyn unelma-asuntoja, täällä mä toteutan teidän muut unelmat.

Esa

Asuntomyyjänä työskentelevän Esan tavaramerkki on leveä hymy. Vapaa-ajallaan punttisalilla viihtyvä mies pyrkii välttämään turhaa draamaa ja negatiivisuutta.

- Haluan, että ihmisillä, joiden kanssa olen tekemisissä, on hyvä olla, hän kertoo.

Esan ympärillä ilmapiiri on rento, ja hän kuvailee itseään iloiseksi ja puheliaaksi. Esa tykkää ihmisten huomiosta mutta painottaa kuitenkin, ettei ole sellainen, joka haluaisi aina olla huomion keskipisteessä.

Esa lähtee Temptation Islandille odottavin mielin:

- Tykkään tehdä ja lähteä uusiin asioihin mukaan, vaikka ne vähän jännittäisi aluksi.

Hän lupaa tuoda bileisiin vauhdikasta ja hyvää seuraa mutta myös empaattisen kuuntelijan, joka on valmis olemaan varattujen tukena haastavissakin tilanteissa. Esa toivoo kokemuksen tuovan mukanaan uusia ystäviä ja hyviä keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa, jotka avaavat myös hänen ajatusmaailmaa.

Esa tunnustautuu seurustelijatyypiksi, eikä etsi yhden illan juttuja. Hän kiinnostuu kauniista naisista, mutta luonne on kuitenkin tärkeintä kumppanissa.

- Ajatusmaailma ja tulevaisuuden suunnitelmat on hyvä olla suunnilleen samanlaiset ja muutenkin positiivinen elämänasenne, Esa kertaa ajatuksiaan unelmakumppanistaan ja huomauttaa tunnistavansa oikean naisen, kun sellainen tulee vastaan.

IG: esapetterikukkonen

Lauri, 28, Hämeenlinna

Jos sä oot kana ja mä muna, ni voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin.

Lauri

Sporttisen Laurin elämä on vauhdikasta niin töissä kuin vapaalla. Liikunnanohjaajan ja uimavalvojan työn ohessa vapaa-aika kuluu parkourin ja käsilläseisonnan merkeissä. Hän on positiivinen ja energinen mies, jonka seurassa ei varmasti käy aika pitkäksi.

- Olen aika helposti vietävissä ideassa kuin ideassa, hän kertoo.

Lauri haaveilee löytävänsä saarelta pitkäaikaisia ystäviä:

- Lähden todella innostunein mielin mukaan reissuun, koska nyt tehdään historiaa, kun kuvataan ensimmäistä kertaa talvi-temppareita koko maailmassa, joten unohtumaton reissu takuuvarmasti tiedossa.

Laurilla on takanaan kaksi vuotta sinkkuelämää, mutta kiirettä parisuhteeseen hänellä ei ole.

- Tuntuu, että tarvitsen aikaa myös itselleni ja tunnustella sitä, mikä on itselle hyväksi. Pitää osata olla ensin yksin, ennen kuin voi olla vakavasti toisen kanssa, mutta eihän pikku deittailu ikinä pahaa tee, Lauri tuumaa pilke silmäkulmassaan.

Laurin ihannenainen on menevä ja sporttinen. Naisen pitää olla heittäytymiskykyinen pysyäkseen hänen tahdissa mukana:

- Tarvitsen sitä toiselta, jotta hänen ei tarvitse hävetä minua julkisilla paikoilla, koska muut tekee, mitä ne uskaltaa ja mä teen, mitä mä haluan.

IG: torvinenlauri

Jokke, 23, Espoo

- Mä oon kiltti, mut mulla on kyl pelko siitä, että mimmien parisuhteet tulee LEVII tääl käsiin.

Jokke

Jokke työskentelee kalusteasentajana ja kertoo pitävänsä fyysestä työstä, jossa näkyy oma kädenjälki. Vapaa-ajallaan hän nauttii luonnossa liikkumisesta ja ylläpitää kuntoaan oman kehon painolla tehtävien harjoitusten avulla. Luonteeltaan Jokke on avarakatseinen, empaattinen ja hyväntahtoinen ihminen, jonka kanssa on helppo uppoutua tunneiksi hyvinkin syvällisiin keskusteluihin. 

Jokke arvostaa naisissa luonnollisuutta, tervettä itsevarmuutta ja kykyä huolehtia itsestään.

- Tällä hetkellä nautin yksinolosta ja siitä, että voin toteuttaa omia unelmiani, mutta elämää olisi ihana jakaa jonkun kanssa, Jokke summaa ajatuksiaan.

Temptation Islandille hän lähtee avoimin ja uteliain mielin. Hän ei pidä itseään kovana bilettäjänä mutta uskoo löytävänsä paikkansa tilanteiden analysoijana ja ryhmänhengen ylläpitäjänä. Tulevaisuudeltaan Jokke toivoo terveyttä ja onnellisuutta.

IG: joukkee

Arttu, 21, Kokkola

Muut tekee mitä ne osaa, mä teen, mitä mä haluun. Eikä ois eka kerta, että varattu mimmi haluu mun kaluu.

Arttu

Rakennusmiehenä työskentelevän Artun vapaa-aika kuluu kitaransoiton ja ystävien kanssa puuhastelun parissa. Hän kuvaa luonnettaan energiseksi ja positiiviseksi, mutta toisaalta myös kärsimättömäksi. Arttu on luova ja heittäytyvä ihminen, jonka seurassa viihtyminen on taattua.

Artulla on takanaan vuosi sinkkuelämää, ja hän haaveilee löytävänsä jonkun, jonka kanssa voisi kuvitella viettävänsä vaikka loppuelämänsä. Hän etsii rinnalleen kaunissilmäistä ja luonnollista naista

- Ei ole väliä mitä tekee työkseen, mutta samoja intressejä olisi hyvä olla, Arttu kiteyttää.

Temptation Islandilta Arttu odottaa uusia ystäviä ja suuntaviittoja tulevaan parisuhde-elämään.

Hän lupaa tuoda saarelle hyvää energisyyttä ja vauhdikkaita tilanteita.

IG: gonarttu

Läri, 23, Vantaa

- Mikäs se mun laini vois oikein ollakaan? No tota… Oikeestaan mä en ees tarvi mitään.

Läri

Urheiluhierojan töitä tekevän Lärin vapaa-aika kuluu kuntosaliharjoittelun merkeissä. Huumorintajuisella miehellä on aina pilkettä silmäkulmassa ja Temptation Islandille hän aikoo tulla omana itsenään.

- Täsä mä oon, hän virnistää ja kertoo, ettei aina sanoja tarvita.

Seikkailun viettelysten saarella hän toivoo tuovan mukanaan uusia kokemuksia ja hyviä ystäviä.

 Hieman yli vuoden jatkunutta sinkkuelämäänsä Läri kuvailee rauhalliseksi.

- Fiilispohjalta mennään. Jos löytyy jotain, niin sit löytyy, Läri kiteyttää eikä ota stressiä elämästä eikä parisuhteista.

Unelmanaiseltaan hän toivoo hyvää luonnetta ja rentoutta olla oma itsensä. Tulevaisuudessa Läri haluaa perheen ja mieluisan työn, mutta kiirettä ei ole mihinkään.

IG: laurijoonas

Temptation Island Suomen yhdeksäs kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17.2 klo 21.

Temptation Island Suomi Extra aina torstaisin 18.2. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »