Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi avautuu addiktiostaan.

Janni Hussi avautuu blogissaan pahasta riippuvuudestaan – kuukauden vieroitus ennen Selviytyjät-ohjelman kuvauksia!

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpaileva fitnesskaunotar Janni Hussi on ahkerasti kertonut Idealistan blogissaan asioita rankan tosi-tv-ohjelman kuvauksista, joita televisioruudussa katsojille ei näytetä.

Lue myös: Janni Hussi paljastaa blogissaan salatun yksityiskohdan Selviytyjät-ohjelman kulisseista: ”Kiellettiin puhumasta kisojen jälkeen”

Viimeisimmässä blogikirjoituksessaan Janni paljastaa oman riippuvuutensa kahviin ja miten se vaikutti kuvauksissa.

Kahvia ja pullaa palkintona

Toissa sunnuntaina (4.3.) esitetyssä jaksossa nähtiin Cristal Snown ja Ilari Sahamiehen välinen kilpailu, jonka voittaja sai valita oman joukkueensa. Lisäksi kisan voittanut Ilari kuittasi omalle joukkueelleen kahvia ja pullaa.

Lue myös: Janni Hussi ja Eevi Teittinen esittelevät täydellisiä bikinivartaloitaan Sri Lankan kuumuudessa: "Se fiilis ku 50 asteen lämpötilaero odottaa aivan kulman takana" - kuvat!

Kahvipalkinto olisi kelvannut Jannille, mutta Ilari valitsi toisen joukkueen.

Jos on yhtään seurannut allerkirjoittaneen toimintaa missään, niin tietää, että mä olen aivan koukussa kahviin. SIIS AIVAN KOUKUSSA. Ei ollut yksikään palkintokilpailussa koettu tappio tuntunut vielä niin pahalta tuohon mennessä, Janni avautuu blogissaan.

Kuukauden vieroitus

Lisäksi Janni kertoo, että hän joutui vieroittamaan itsensä kahvista ennen kuvauksiin lähtöä. Hän paljasti juovansa pahimmillaan jopa kahdeksan kuppia kahvia päivässä.

Aloitin reilu kuukausi ennen ohjelmaa progressiivisesti vähentämään kahvimääriä ja viimeisellä viikolla ennen strattia jätin kahvin kokonaan pois. Olin joskus lyönyt aiemmin vetoa pystynkö olemaan kuukauden ilman kahvia ja voin kertoa, että tuollainen seinään lopettaminen muuten pisti sitten viikoksi päänupin pehmeäksi.

Lue myös: Brother Christmas levitti härskiä seksitarinaa Janni Hussista - Janni järkyttyi viestien sisällöstä: Pidin häntä hyvänä tyyppinä!


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Ari Lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!