Telkkari

Jaana Pelkonen jättää kansanedustajan työt - juontaa uutta musiikkiohjelmaa: En ole täällä keräämässä mitään ääniä vaaleihin!

13.02.2020 11:01

Jaana Pelkonen tekee näyttävän paluun TV-maailmaan All Together Now Suomi -ohjelman juontajana. Hän ilmoitti hiljattain jättävänsä kansanedustajan työt reilun kolmen vuoden kuluttua.

- Sanon jo nyt suoraan: olen tehnyt päätöksen, etten asetu ehdolle seuraaviin vaaleihin. Minulta kysyttiin, olenko täällä keräämässä ääniä vaaleihin. En ole, Jaana kertoi Seiskalle musiikkiohjelman kuvauksissa.

Hänen mielestään kuvaukset ovat sujuneet hyvin. 

- Tunnen olevani etuoikeutettu, kun olen saanut seurata rohkeiden ja lahjakkaiden laulajien heittäytymistä läheltä. Tässä ohjelmassa eletään hetkessä. Seuraan ”satasen” eli ainutlaatuisen tuomaristomme reaktioita, ja menen sen mukaan.

Jaanalle kuvaukset ovat olleet hassulla tavalla myös fyysisesti raskaita, sillä hän ravaa ympäri studiota näyttävissä korkokengissä.

-  Ohjelman kuvaaminen on ollut aikamoista jumppaamista, koska juoksen tuomariston joukossa. Välillä joudun heittämään korkokengät sivuun ja vaihtamaan lenkkarit jalkaan.

Jaana on kiitollinen siitä, että hän on päässyt ohjelman myötä tuttuihin juontajan hommiin, ja uusi ohjelmaformaatti on hänen mielestään ollut kuin "aurinkomatka etelään".

- Tämä on ihana koko perheen viihdeohjelma, jossa etsitään positiivisuutta ja luodaan positiivinen ilmapiiri. Sitä kaivataan yhteiskuntaan muutenkin laajemmin!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!