Telkkari
Katso kuvat!

Illan Temptation Island -jaksossa tyrmistyttävä cliffhanger - kuvat! ”Kettu kävi kolossa” ja ”Oon tosi pahoillani Vilman puolesta!”

03.05.2018 22:51

Temptation Island Suomi -deittipeli muuttuu entistä kiinnostammavaksi tänä iltana, kun aivan jakson lopussa nähdään tajunnanräjäyttäjä cliffhanger. Salaisuus paljastuu etukäteen ainoastaan Ruutu+-palvelun käyttäjille ennen ensi viikon keskiviikkona ja torstaina esitettäviä jaksoja. 

Tänä iltana (3.5.) Iltanuotio-osuuden jälkeen nähdään pieni pätkä ensi viikon jaksoista. Siinä makuuhuoneen kamerat ovat tallentaneet vielä nimeltä mainitsemattoman pariskunnan lemmenleikit. 

Lue lisää: Ja se on siinä! Temptation Island Suomi -Elias kiinni pusuttelusta – intiimi vessahetki tallentui kameralle - Jonna voihkii kivusta: ”Ah, ai vi**u, älä tee enää!”

kettu kävi kolossa

Seuraavaksi katsojille näytetään aivan lyhyt klippi Markuksesta, joka on aikaisemmin muun muassa imenyt Minnan nännejä kosteiden iltabileiden tiimellyksessä. 

- Kettu kävi kolossa, mies sanoo. Epäselvää on se, myöntääkö Markus itse päässeensä petipuuhiin vai paljastaako mies jonkun toisen sinkkumiehen päässeen itse asiaan.

jonna

Lue lisää: Temptation Island Suomi "pannaan täysillä" -Minna jälleen mukana intiimissä seuraleikissä - luovutti nänninsä imettäväksi: ”Sormipeliä on ollut! ”

”Oon pahoillani Vilman puolesta”

Eikä tässä suinkaan kaikki! Temptation Island Suomi -faneja kiusoitellaan tänä iltana oikein urakalla, kun jaksossa näytetään lyhyt pätkä sinkku-Jonnan öisestä keskustelusta. 

- Jos hän saa täällä mahdollisuuden harrastaa seksiä ilman, että ketään saa tietää, ni hän tekee sen, nainen laukoo.

Tälläkään kertaa ei katsojille ei paljasteta yksityiskohtia, joten varmaa ei ole keneen Jonna viittaa. Epäilykset kohdistuvat kuitenkin vahvasti Eliakseen, kenen kanssa Jonnalla on ollut sutinaa koko tuotantokauden ajan. 

Viimeinen niitti on se, että seuraavien jaksojen teaser leikataan kuvaamaan makuuhuoneen käytävää. Taustalla kuuluu Eliaksen huokaus ja sanat: Jep jep. 

Kirsikkana kakun päällä kuullaan vielä Bile-Danin kommentit.

- Oon tosi pahoillani Vilman puolesta. Toi ei tuu varmaan tuntuu hyvältä. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkona ja torstaina kello 22!
 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!