fbq
Telkkari
25.01.2022 05:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery
Piritta Hagman
Iholla: Piritta Hagman murtuu kyyneliin: "Nikke ei halua mua sinne"
Telkkari
25.01.2022 05:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery

Fysioterapeuttina työskentelevä, vuoden 2003 Miss Suomi -kisoista tuttu Piritta Hagman erosi aviomiehestään, ex-NHL-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista loppuvuodesta 2018. 
Discovery+ -palveluun tiistaina 25.1. ilmestyvissä Iholla-sarjan jaksoissa Piritta avautuu siitä, minkälaisia muutoksia avioero on tuonut hänen elämäänsä ja mitä tunteita se on aiheuttanut. 
Ex-parilla on Helsingin Lauttasaaressa koti, jossa he kasvattavat kolmea lastaan vuoroviikoin. Jaksossa Piritta on tehnyt juuri vaihdon, ja tämä on nostattanut tunteet pintaan. 
–  Juuri tehtiin Niken kanssa vaihto. Keväällä tehtiin vaihdot niin, ettei nähty toisiamme, muuten vaan viestiteltiin. On nyt pari kertaa oltu siinä yhdessä, Piritta puhuu kameralle vakavana. 
– Nikke tietää, kuinka paljon olen kaivannut sitä, että oltaisiin just perheenä yhdessä, hän jatkaa kyynelten virratessa. 

Lue myös: ”Antaudu nautinnolle” - Piritta Hagman julkaisi aistikkaan sänkykuvan: avautuu tärkeästä aiheesta

Ei kutsua synttäreille

Myöhemmin Piritta avautuu jälleen kameroille Porissa sijaitsevassa kodissaan. Nainen on surun murtamana. 
– Tytär soitti äsken, kuulin, että he ovat jossain juhlissa, enkä malttanut olla kysymättä, missä he oikein ovat. Nämä ovat niitä avioeron jälkeisiä vaikeimpia hetkiä, kun tajuaa, ettei kuulu enää tiettyihin juttuihin mukaan. 
Niklas ja lapset ovat menneet viettämään ex-parin yhteisen kummitytön syntymäpäivä. Piritta ei ole saanut kutsua juhliin. 
– Nikke ei halua mua tällä hetkellä sinne. Herranjumala tuntuu pahalta, Piritta itkee. 
– Se on yksi syistä, miksi ihmiset eivät halua erota, kun se jakaa ystäväpiiriä. Tuntee olonsa tosi hylätyksi. Ihan niin kuin olisi tehnyt jotain väärin, hän jatkaa. 
Pirittalle perhe on kaikki kaikessa. 
–  Perhe on mulle se, joka kannattelee ja on se, mitä olen rakastanut siitä asti, kun on sellaisen oman pienen perheen luonut. On ollut tosi vaikeaa luopua siitä. Se oli niin järkyttävä pettymys, vaikka yritin kaikkeni, se ei riittänyt. 

Lue myös: Piritta Hagman avautuu avioerostaan Iholla-sarjassa: "Sitten yhtäkkiä ei ole ketään"

Piritta Hagman

”Nikke ei tule tänne”

Piritta on päättänyt laittaa Porin kodin myyntiin. Hän kuvaa kameralle kaunista omakotitaloa haikeana. Hän selostaa, kuinka yläkerran aulatilan oli tarkoituksena olla lapsille pelailua ja muuta varten, jos aikuiset haluavat viettää alakerran olohuoneessa aikaa. 
– Makkarin kalustolla on tosi suuri tunnearvo. Tämä on juuri sama kalusto, mikä meillä oli Jenkeissä makkarissa. Tämä on sellainen sänky, jossa meidän kaikki lapset ovat nukkuneet vauvoina, Piritta kuvaa makuuhuonetta. 
Piritta kertoo, kuinka talon ollessa remontissa suunnitelmat olivat yhtäkkiä muuttuneet. 
– Jotenkin mä ajattelin silloin, että puhdas pöytä ja puhdas alku. Täällä on mun kaikki lapsuudenystävät ja perhe lähellä. Tunsin olevani vapaa. Kaksi kuukautta talon ostamisesta sain tietää, ettei se onnistukaan. Etten voi siirtää mun perhettä tänne, eikä Nikke tule tänne. Remontti ei ollut edes valmis, kun tiesin, ettei tulla muuttamaan tänne kokonaan. 
Piritta kertoo pitkittäneensä talon myymistä vuoden.
– Vitsi toivon, että tämän talon ostaa joku ihana perhe. Joku, jolla on lapsia ja elämää, ja että tästä tulisi superonnellinen paikka niille. 

Lue myös: Piritta Hagman avautuu uupumuksestaan Iholla-sarjassa: "Olin väsynyt ja nääntynyt"

Iholla uudet jaksot tiistaisin discovery+-palvelussa