fbq
Telkkari
30.11.2018 23:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen
Idols-voittaja Patrik Blomberg
Idols-voittaja Patrik, 21, häkeltyi täydellisesti voitostaan - myönsi h-hetken jälkeen tapahtuneen jotain erikoista: "Se vain räjähti!"
Telkkari
30.11.2018 23:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen

Helsingin Herttoniemen Angel Filmsin tv-studiolla seisoi perjantai-iltana häkeltynyt komistus. Idols-voitostaan kuullut Patrik Blomberg, 21, ei meinannut tuoreeltaan edes löytää sanoja Seiskan kysyessä miehen fiiliksiä.

- Tää on siis jotain aivan... Tää tuntuu ihan uskomattomalta... Ei tähän voi enää muuta sanoa, hän puhalteli kukkapuska kädessään.

- Lähdin tämän kilpailuun siksi, että tavoitteena oli löytää oma juttuni. Nyt olen löytänyt sen. Tämä on ihan täydellistä!

LUE LISÄÄ: Tässä on Idols-voittaja 2018 - alkuvaiheissa jäätynyt, täysin kokematon Patrik Blomberg vei koko potin!

Patrik tuuletti villisti Idols-voittoaan.
Patrik tuuletti villisti Idols-voittoaan.

Patrikille koko kilpailuun osallistuminen oli ennemminkin mielenkiintoinen kokeilu ja ujon nuoren miehen itsensä voittaminen, kuin veren maku suussa pelkän voiton saalistaminen.

- Voitto oli kyllä koko ajan takaraivossa, mutta ennen kaikkea tämä oli reissu, jossa yritin löytää itseni, hän nyökkäsi.

-Tämä oli kaikkinensa unohtumaton elämys.

Jotain kummallista tapahtui sen jälkeen, kun juontaja Anni Hautala paljasti suorassa lähetyksessä Idolsin loppuratkaisun: voitostaan riemastunut Patrik vapautui silminnähden.

Hän suorastaan tykitti oman kappaleensa voiton kunniaksi, ja lavalla nähtiin aivan uudenlaista itsevarmuutta uhkunut mies.

Patrikin esitys Idols-voiton ratkettua oli hämmästyttävän itsevarma ja vapautunut.
Patrikin esitys Idols-voiton ratkettua oli hämmästyttävän itsevarma ja vapautunut.

- Se on kyllä ihan totta, hän naurahti.

- Kaikki jännitys purkaantui siinä hetkessä. Se vain räjähti ulos!

Miten aiot juhlia?

- Nätisti, koska heti huomenna on keikka kauppakeskus Forumissa. Siksi ei viitsi eikä voi revitellä ihan täysillä, lohjalainen myhäili salamavalojen räiskeessä.

LUE MYÖS: Totuus Sannin esityksestä Idols-finaalissa salattiin suorassa lähetyksessä: laulajatähti ei ollut itse paikan päällä lainkaan - yleisö hämmästyi!

Idols-voittaja Patrik Blomberg
Vuoden 2018 Idols-voittaja on Patrik Blomberg.

Patrik oli voitostaan jopa niin häkeltynyt, ettei edes muistanut tienanneensa samalla levytyssopimuksen Universalin kanssa.

- Mitäh?! Ai niin joo, hitto! Mä ihan unohdin koko jutun!

- Nyt mä oon oikeesti sanaton. Huhhuh... Mahtavaa, että pääsen kertomaan tarinoitani ihmisille, Patrik sanoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »