Aki ja Heli Palsanmäki palasivat Suomeen.

Huutokauppakeisarin vaimon Heli Palsanmäen jymypaljastus: Laihdutin 55 kiloa ennen tv-julkisuutta - "Töitä pitää tehdä, ettei paino kerry takaisin!"

29.01.2019 07:03

Suomen huutokauppakeisari -sarjasta tutut Aki, 49, ja Heli Palsanmäki, 40, asuivat viime syksynä Espanjassa Fuengirolassa, missä he kuvasivat 10. tuotantokauden supersuositulle tv-sarjalleen.

Palsanmäet myöntävät Seiskalle, ettei Hirvaskankaalla jo 25 vuotta toimineen huutokaupan vieminen ulkomaille tapahtunut kädenkäänteessä, mutta he onnistuivat siinä.

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen ja Heli-vaimon syysyllätys: Muutimme Espanjaan!

– Totta kai meidän piti tehdä Suomen päässä pieniä järjestelyjä, että pääsimme Akin kanssa muuttamaan syksyksi Aurinkorannikolle, Heli kertoo.

– Huutokaupan siirtäminen Espanjaan oli mahtava kokemus, eikä sitä koskaan tiedä, vaikka kuvaisimme vielä jonain päivänä toisenkin kauden etelän lämmössä. Siitä ei ole sovittu, mutta aina pitää olla unelmia, Aki toteaa.

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli-vaimo muuttivat työn perässä Espanjaan – tekevät etelän lämmössä pitkää päivää: ”Uunimakkaraa koti-ikävään!”

Unta ja liikuntaa

Huutokauppakeisari-sarjan kuvaukset työllistävät Akia ja Helia myös tänä keväänä. He aloittavat helmikuussa sarjan 11. tuotantokauden kuvaukset Suomessa. Työn alla on 16 uutta jaksoa.

Kiivas työtahti ei haittaa Palsanmäkiä.

– Kun nukkuu kunnon yöunet, jaksaa tehdä töitä, Heli kertoo.

– Unen ja liikunnan tärkeyden huomaa, kun ikää tulee lisää. Espanjan lämmössä teimme huomaamatta pitkiä kävelyretkiä rannalla. Helillä oli askelmittari, joka näytti yli 10 000 askelta joka päivä, Aki kertoo.

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki hauskuutti yleisöä Espanjassa: ”Yhtä kuivia kuin anoppini!”

Harva tietää, että Heli laihdutti peräti 55 kiloa ennen tv-julkisuutta.

– Töitä pitää tehdä, ettei paino pääse kertymään takaisin. Syön pieniä annoksia ja katson, mitä laitan suustani alas. Koko ajan ei voi herkutella.

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki vitsaili ronskisti intiimielämästään Heli-vaimon kanssa: sotkamolaiset korvat punaisina – kuva!

Aki täyttää pyöreitä

Aki täyttää marraskuussa pyöreät 50 vuotta.

– Olen aloittanut jo synttärilahjan miettimisen, sillä Akin yllättäminen tulee olemaan vaikeaa. Minun pitää keksiä omaperäinen ja yllättävä lahja, jonka ei tarvitse olla kooltaan kuitenkaan iso.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!