Hyppää pääsisältöön
eeva-leena

Huhhuh, Eeva-Leenan mielestä Big Brother teki oikeudenloukkauksen: "Koen sen tosi nöyryyttävänä"

Big Brother -talossa on viime yönä koettu kovia, ainakin Eeva-Leenan eli Eeviksen mielestä.  Olohuoneen lattialla hän sai lemmiskellä Jukan kanssa rauhassa, mutta nyt lempiväiset on pakotettu makuuhuoneeseen.

Pusuttelua

Siellä Eeviksen ja Jukan välissä nukkuu Tarina, joka kauhukseen sai viime yönä herätä siihen, että kyyhkyläiset suutelivat hänen yläpuolellaan. 

Keskiviikkoaamuna Eevis keskusteli aiheesta Tarinan kanssa. Eevis kertoi, että hän kärsii uniongelmista, jonka vuoksi on hyvin turhauttavaa, kuinka häntä käsketään nukkumaan, kun uni ei ole vielä lähimaillakaan. 

Keskustelun lomassa Eevis paljastaa Tarinalle: ”Jukka on sanonut, että se lähtee, jos mä lähden. Se oli heti saman tien, että sit lähetään yhessä”. 

Lue lisää: Huhhuh, mitä seksipaljastuksia BB-talossa – Eeva-Leena harrasti anaaliseksiä ja katsoi samalla piirrettyjä: näin hän selitti tilannetta!

bb

"Koen sen tosi nöyryyttävänä"

Viime yönä Eevis koitti päästä päiväkirjahuoneeseen – tuloksetta. 

- Olisin viime yönä halunnut päästä keskustelemaan asiasta, että lähdenkö mä täältä, niin mua ei päästetä sinne. Mun mielestä tossa on jo juridinen ongelma.

- Jos saisin tiedon, että mun on pysyvästi mentävä aikaisin nukkumaan, niin kyllä mä lähtisin saman tien tai heti kun on mahdollista. 

Eevis kertoo sietävänsä BB-talossa kaiken muun paitsi sen, että hänen juridisia oikeuksia loukattaisiin. 

- Koen sen tosi nöyryyttävänä. Oikeushenkilö olen tässä itsekin. 

Katso myös BB-VALVOMOn kolmas jakso - juontajana vihdoinkin Niko Saarinen! 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!