Telkkari

Hjallis ja Jolle Harkimolle yhteinen talk show! Isältä kylmäävä kuitti pojalleen - mediaväki räjähti nauruun

25.08.2017 12:27

Mediayhtiö Discovery paljasti perjantaina Helsingissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että TV5:llä alkaa pyöriä lokakuussa Harkimot-niminen talk show. Kuten nimestäkin voi päätellä, keskusteluohjelman pääosassa nähdään Hjallis ja hänen poikansa Joel Harkimo.

− Tosi hyvä fiilis. Nyt on ensimmäiset kuvaukset tehty, Joel myhäili paikalla olleelle medialle.

− Hauska tehdä faijan kanssa erilaisia juttuja.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun isä ja poika yhdistävät voimansa tv-ruudussa. Sunnuntaina 3.9. alkaa samaisella TV5:llä Discovery Finlandin suursatsaus, Atlantin yli. Ohjelmassa Hjallis, Joel ja monet muut julkkikset purjehtivat tyrskyistä ja myrskyistä välittämättä Karibialta Eurooppaan.

Tuttuun tyyliinsä nuivan hillitysti tiedotustilaisuudessa esiintynyt Hjallis sanoi olevansa kummastakin ohjelmasta tyytyväinen. Tosin keskusteluohjelman tekeminen oman pojan kanssa kuulemma mietitytti aluksi.

− Tietysti vähän jännitti, miten Jolle pärjää. Mähän olen saanut palkinnonkin mun talk show'sta, Hjallis virnisti viitaten MTV3:lla nähtyyn Hjallis-ohjelmaansa ja sai osakseen makeat naurut sekä raikuvat aplodit.

− Mutta hyvin Jolle on pärjännyt. En olisi uskonut, että pärjäisi noin hyvin. Hän osaa ihan kysyä, osaa kuunnella ja on sympaattinen.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!