fbq
Telkkari
02.02.2018 21:02
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Hjallis Harkimo
Hjallis Harkimo haukkui Joonas Nordmanille Pelimies-ohjelman päin naamaa suorassa lähetyksessä: "Ihan paska - poikieni mielestä antaa iljettävän kuvan!"
Telkkari
02.02.2018 21:02
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo ja häntä Pelimies-ohjelmassa imitoiva Joonas Nordman kohtasivat Pressiklubin suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa tänään (2.2.). Ohjelmaa emännöivä toimittaja Sanna Ukkola tivasi Hjalliksen tuntemuksia Joonaksen ronskista imitoinnista. Hjallis tykitti tuttuun tyyliinsä suoran mielipiteensä.

- Se on ihan paska ohjelma, Hjallis totesi.

Hän kertoi suorassa lähetyksessä, ettei katso ohjelmaa, eikä ymmärrä miksi sellainen on ylipäätään tehty.

- Miks mun pitäis tykätä siitä, Hjallis hämmästeli.

Pelimies

Pelimies-ohjelman lisäksi Joonas on tullut tutuksi Putous-, Siskonpeti- ja YleLeaks-ohjelmista.

Kansanedustaja kertoi, ettei hänen poikansakaan pysty katsomaan ohjelmaa, koska se antaa isästä niin iljettävän ja väärän kuvan. Joonas huomautti, ettei ohjelman päähenkilöä ole nimetty Hjallikseksi.

Tubettajanakin nykyään tunnettu Hjallis ei pyynnöistä huolimatta aio koskaan vierailla Pelimies-ohjelmassa, eikä ymmärrä miksi tunnetut poliitikot haluavat vierailla ohjelmassa.

Lyttäsi jo Youtubessa

Hjallis on aiemminkin kritisoinut Pelimiestä. Viime vuoden lopulla hän lyttäsi ohjelman Youtube-kanavallaan.

- Enkä mä lue mitään Nalle Puhia! Se on kyllä niin höpö höpöä se koko homma, yleensä mä luen lehtiä tai kirjoja, tai jotai muuta tärkeetä. Ajatelkaa nyt, siihen ohjelmaan menee ministerit. Eikö ne yhtään katso mihin ohjelmaan ne menee? Onko se niin, ettei ministereitä kutsuta kuin A-studioon ja muuhun, niin heti kun he saavat kutsun viihdeohjelmaan, niin ne änkee heti mukaan sinne. Arvatkaa onko mua pyydetty? No emmä voi mennä siihen, kun mä oon jo siellä, Hjallis perustelee. 

Joonas arvasi oikein: Hjallis haistattelee menemään

Joonas puolestaan kertoi Seiskalle viime vuoden lopulla, ettei siihen mennessä ollut saanut Hjallikselta suoraa palautetta. Hän osasi tosin ennustaa, miten satiirin kohde reagoi.

– En ole päähenkilöltä itseltään saanut suoraa palautetta. Varmaan olisi jännittävä kohtaaminen, kun Hjallis haistattelisi menemään. Muuten ohjelmassa imitoidut poliitikot ovat tykänneet sarjasta. Tuntuu, että kansanedustajat seuraavat ohjelmaa aika paljon, Joonas kertoi Seiskalle marraskuussa.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »