Katso kuvat!

Henna Kalinaisen käsittämätön muodonmuutos! Kohukaunottaren ulkonäkö ja elämä mullistui Olet mitä syöt -ohjelmassa - vyötärö kaventui 25 senttiä! Katso kuvat!

Telkkari | 03.09.2020 20:56

Tosi-tv-ammattilainen ja toimistotyötä nykyisin tekevä Henna Kalinainen, 31, osallistui Pippa Laukan luotsaamaan Olet mitä syöt -ohjelmaan, jossa hän teki loistavaa työtä ja varsinaisen elämäntapamuutoksen.

Ohjelman kuvausten alkaessa Henna painoi yli sata kiloa ja vyötärönympäryyskin oli 121 cm. Lisäksi entisellä kohukaunottarella oli muun muassa D-vitamiinin puutos, maksaongelmia ja vakava anemia.

Henna tsemppasikin kahdeksan viikon aikana ja onnistui urheilun sekä terveellisen ruokavalion ansiosta pudottamaan painoa huimat 12 kiloa.

Myös vyötärönympäryysluku oli kaventunut 25 senttimetrillä eli treenijakson jälkeinen luku oli 96 cm. Lisäksi hänen vakava anemiansa ja maksa-arvonsa olivat täysin korjaantuneet ja D-vitamiinipitoisuudet nousseet todella hyvälle tasolle.

Lue lisää: Alkoholi ainoana ravintona! Henna Kalinaisen elintavat järkyttävät asiantuntijan tv-ohjelmassa - painaa yli 100 kiloa ja juo ämpärillisen viikossa!

- Vau, sä oot ihan mieletön ilmestys! Mun eteen asteli äsken tyrmäävän upea Henna, hyvinvointilääkäri Pippa ihasteli mykistyneenä.

- Olo on ollut aivan loistava. Tällä tyylillä haluun ehdottomasti jatkaa automaattisesti, kun on niin hyvä olo koko ajan, Henna myöntää.

Lisäksi Henna kertoi luopuneensa kahdeksan viikon aikana täysin alkoholista ja savukkeista.

henna kalinainen

Lue myös: Henna Kalinainen pääsi eroon terveysongelmista: Tuli elämäntaparemontin jälkeen heti raskaaksi!

Voimistunut tuleva äiti julkaisi tänään (3.9.) Instagramissaan myös vanhan kuvamuiston itsestään.

- TBT eli palaamme muistoihin näin torstaina. Kuva vuodelta 2012, Henna kirjoittaa Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TBT eli palaamme muistoihin näin torstaina 😊 Kuva vuodelta 2012 @liesipasso @iltalehti

A post shared by Henna Kalinainen (@hennakalinainenofficial) on

Myös Seiska kokeilee "takaisinheittotorstaita" ja julkaisee kuvan vuodelta 2006, jolloin 17-vuotias Henna poseerasi ammattilaisen elkein Seiskan Tähtityttönä.

Henna Kalinainen

Lue myös: Alastonkuvia, ulosottoja, ehdollista vankeutta, Big Brother -häät… Näistä kohuista 30 vuotta täyttävä Henna Kalinainen muistetaan - katso!

Katso video: Henna Kalinainen kertoo elämäntaparemontistaan!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, MTV ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!