fbq
Telkkari
03.08.2020 18:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Rantabaari.
Hävyttömän komeita kolleja! Tässä ovat Rantabaari-sarjan uudet miestähdet – Rami, 25, revittiin tv-kameroiden eteen suoraan joogasalista
Telkkari
03.08.2020 18:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Suosikkisarja Salatut elämät on ilmiö, joka poikii myös menestyksekkäitä spin-off-sarjoja. Syksyllä televisiossa nähdään jo kolmas tuotantokausi Rantabaari -draamasarjasta. Salkkareita rohkeammassa, seksikkäämmässä ja syntisemmässä sarjassa puidaan nuorten aikuisten ihmissuhdekiekuroita kesäisessä Helsingissä.

Salkkareita ja Rantabaaria tehtailevassa tuotantoyhtiö Fremantle Mediassa ei ole taaskaan pelätty palkata uusia kasvoja eetteriin. Rantabaarin 3. tuotantokaudella nähdään tuoreita nimiä, joista osa ei ole koskaan aiemmin näytellyt kameran edessä.

– Ei ole minkäänlaista aiempaa kokemusta näyttelijäntyöstä, Rami Farooq myöntää Seiskalle.

Estetiikka opiskeleva Rami Farooq on suorittanut myös joogaopettajan koulutuksen.
Helsingin yliopistossa estetiikkaa opiskeleva Rami Farooq on suorittanut myös joogaopettajan koulutuksen.

Joogasalista kuvauksiin

25-vuotias komistus opiskelee estetiikkaa Helsingin yliopistossa. Pakistanilaisen isän ja suomalaisen äidin poika kertoo myös jooganneensa vuosia. Sitä kautta Rami päätyi myös näyttelemään suosikkisarjaan.

– Rantabaarissa Miloa näyttelevä Eric Barco on käynyt kanssani samoilla joogatunneilla. Hän suositteli minua hakemaan tähän rooliin, ja tässä sitä nyt sitten ollaan!

Urkeneeko tästä kokonaan uusi ura?

– Siltä se vähän vaikuttaisi. Tämä kesä on niin hieno ja opettavainen kokemus, että haluaisin ehdottomasti jatkaa tätä alaa.

Lue myös: Näyttelijälupaus Eric Barco tähdittää Salkkareiden sisarsarjaa: Hahmoni kautta käsitellään avoimesti homoseksuaalisuutta!

Eric Barco (vas.) houkutteli Ramin joogasalilta tv-kameroiden eteen.
Eric Barco (vas.) houkutteli Ramin joogasalilta tv-kameroiden eteen.

Tanskalaisten salaisuus

Myöskään Ville Pidätys, 35, ei ole koskaan aiemmin näytellyt kameran edessä. Viime vuodet teatteritaiteita Kööpenhaminassa opiskellut helsinkiläinen kiittelee Rantabaari-kokemusta yhdellä adjektiivilla:

– Se on ollut uskomaton.

– Tulevaisuudessa unelmana olisi tehdä fifty-fifty telkkaria ja elokuvaa, mutta jossain vaiheessa se menee kuitenkin fifty-sixty, salaperäinen mies pyörittelee.

Tanska tunnetaan erinomaisista elokuvistaan ja viiden tähden televisiosarjoistaan. Villellä on oma käsityksensä siitä, mikä tekee juuteista niin kovia draaman saralla.

– Varmaankin se, että heidän puheensa kuulostaa siltä kuin heillä olisi kuuma peruna suussa. Se tuo tiettyä eloisuutta. He ovat myös sekoitus pohjoismaista melankoliaa ja etelän siestaa.

Pukinmäen lahja kotimaiselle televisioviihteelle: Ville Pidätys on myös tuore kasvo telkkarissa.
Pukinmäen lahja kotimaiselle televisioviihteelle: Ville Pidätys on myös tuore kasvo telkkarissa.

Sydäntenmurskaaja teatterista

Tarkkasilmäiset teatterin ystävät ovat voineet bongata Jonas Saaren jo vuosia eri kaupunkien näyttämöiltä. Televisiossa leveäleukaista sydäntenmurskaajaa on sen sijaan nähty vähemmän.

– Telkkarin tekeminen on ilman muuta erilainen formaatti. Tämä on suuritöisin tv-roolini, opeteltavaa tekstiä ja näyttelemistä on ollut paljon. Tosi hieno haaste itselleni, 35-vuotias ammattimies nyökkäilee Seiskalle.

– Moni luokkalaiseni Teatterikoulusta on jo noussut valtakunnalliseen valokeilaan. Olen itsekin jo osannut hieman valmistautua tähän julkisuuden myllytykseen, hän naurahtaa.

Lue myös: Jösses, Salkkareiden tekijöiden Rantabaari-sarjassa rohkea seksikohtaus: Alissa antautuu villiin seksiin orgioissa – kuvat!

Jonas Saari on tehnyt viitisen vuotta teatteria. Olisiko nyt tv-läpimurron aika?
Jonas Saari on tehnyt viitisen vuotta teatteria. Olisiko nyt tv-läpimurron aika?

Ruotsin Lapista valokeilaan

Lontoossa näyttelijänkoulutuksen hankkinut Ilkka Olavi, 30, on niin ikään uusi kasvo Rantabaarissa. Kouvolalaislähtöinen tunteiden tulkki asustaa ruotsalaisen kumppaninsa kanssa Ruotsin Lapissa.

– Viihdyn siellä tosi hyvin. Pidän patikoinnista ja olen muutenkin erähenkinen tyyppi.

Ilkka kuvailee itseään introvertiksi, joka ei erityisemmin viihdy parrasvaloissa.

– Tykkään omasta rauhasta, mutta työ on työ. Tällaisen introvertin täytyy painaa nappia, että pääsee sopivaan moodiin!

Ilkka Olavi tunnustautuu erämaiden ystäväksi. Fiktiivisessä maailmassa mies viihtyy Rantabaarissa.
Ilkka Olavi tunnustautuu erämaiden ystäväksi. Fiktiivisessä maailmassa mies viihtyy Rantabaarissa.

Rantabaarin 3. tuotantokausi käynnistyy syyskuussa C Morella. Sarjan 2. tuotantokausi alkaa tänään maanantaina 3.8. Subilla kolmen jakson viikkotahdilla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »