Handmaid’s Tale -tähti Samira Wiley on monen homoseksuaalin esikuva: pelkäsi leimautumista – vaimo pakotti mukaan sarjaan!

Telkkari | 04.08.2018 11:22

Televisiossa parhaillaan pyörivässä Handmaid’s Tale – Orjattaresi -sarjassa näyttelevä Samira Wiley ei ennestään tuntenut Margaret Atwoodin kirjaan perustuvaa synkkää tarinaa.

Kun Samiralle sitten tarjottiin homoseksuaalin Moiran roolia, häntä epäilytti, koska hän ei halunnut leimautua lesbonäyttelijäksi. Hänen läpimurtoroolinsa kun oli Netflixin Orange Is the New Black -sarja, jossa hän niin ikään näytteli homoseksuaalia.

Lue myös: Totuus on tarua ihmeellisempää: OITNB-tähti kihlautui kauniin rakkaansa kanssa!

Seiska tapasi Samiran Monte Carlon televisiofestivaaleilla, jossa hän kertoi oman vaimonsa vakuuttaneen hänet ottamaan roolin.

– Margaret Atwood on vaimoni lempikirjailija, ja hän sanoi: "Jos aiot näytellä homoseksuaalia, tee se Atwoodin takia", Samira nauraa kepeästi.

Sarja sytytti rakkauden

Samira on naimisissa Orange Is the New Blackia käsikirjoittaneen Lauren Morellin kanssa. Pari tapasi sarjan kuvauksissa ja on nyt naimisissa.

– OITNB muutti elämääni. Televisiotyön myötä kaikki yhtäkkiä tunsivat minut, ja pian löysin myös elämäni rakkauden!

Samira ja käsikirjoittaja Lauren Morelli rakastuivat OITNB:n kuvauksissa.
Samira ja käsikirjoittaja Lauren Morelli rakastuivat OITNB:n kuvauksissa.

Lue myös: OITNB-tähdet villeinä Nykissä - huikeat kuvat sateenkaariparaatista!

Vaikkei Samira halua leimautua, ovat useat lesboroolit nostaneet hänet esikuvaksi.

– Minusta on naiivia, jos julkkis sanoo, ettei ole roolimalli. Työssä, jota miljoonat ihmiset katselevat, vaihtoehtoa ei ole. Vain sen voi päättää, millainen roolimalli haluaa olla.

Teksti:Nanna Drummond
Kuvat:Marion Curtis/Netflix
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!