Haluatko miljonääriksi? yllättää: harvinaista videokuvaa suosikkivisailun uudesta aluevaltauksesta – katso!

25.08.2017 13:42

Jaajo Linnonmaan isännöimä Haluatko miljonääriksi? palaa eetteriin 2. syyskuuta uusien jaksojen voimin. Syyskauden avausjakso on erikoisjakso, jossa hot seatille istahtaa yllättäviä kilpailijoita: lapsia!

– On tosi kivaa, kun lapset pääsevät mukaan ohjelmaan. Nuorukaisissa on aivan eri energia kuin vanhemmissa kilpailijoissa, Jaajo hehkuttaa Seiskalle.

– Lapsethan eivät edes kunnolla ymmärrä, kuinka paljon miljoona euroa oikein on, joten he eivät osaa myöskään kunnolla jännittää sitä.

Jaajon mukaan lapsien vahvuus kilpailijoina on sekin, että nuoriso on kerryttänyt tietopankkiinsa monia sellaisia asioita, joiden suhteen vanhempi väestö olisi sormi suussa.

Jaajo Linnonmaa nähdään jälleen juontamassa Haluatko miljonääriksi? -suosikkivisailua.

– Kannattaa ottaa huomioon, että tähän asti ohjelmassa pitkälle pärjänneet ja paljon voittaneet ovat usein käyttäneet oljenkortensa kaiken maailman tubettaja- ja YouTube-kysymyksiin, Jaajo huomauttaa.

– Mutta nykynuoriso tietää tosi paljon kaikenlaista, eikä heidän tarvitse käyttää korsiaan samalla lailla. He tietävät kaiken slangisanoista, erilaisista tapahtumista ja vaikka mistä.

Torstaina järjestetyssä Nelosen mediatilaisuudessa roolit menivät hetkeksi väärin päin, kun Jaajo joutui itse lasten tentattavaksi. Katso videolta, kuinka 10-vuotiaat kilpailijat tenttaavat ohjelman isännältä fidget spinnerin ja däppäyksen merkityksiä.

Haluatko miljonääriksi? -erikoisjakso Nelosella lauantaina 2. syyskuuta klo 20.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Eetu Ampuja, Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!