fbq
Telkkari
09.04.2022 21:15
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Nelonen
Teemu Packalen
Farmi Suomi: Kaksintaistelijat huijaavat farmilaisia viheliäisellä salasuunnitelmalla - Teemu Packalen heittää itsensä tarkoituksellisesti bussin alle
Telkkari
09.04.2022 21:15
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Nelonen

Farmi Suomi on edennyt yhdeksänteen jaksoonsa.

Mukana kisassa ovat tällä hetkellä burgerimies Akseli Herlevi, toimittaja Sanna Mämmi, sometähti Gogi Mavromichalis, laulaja Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalen, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, sekä poliitikko Atte Kaleva.

Torppariksi valittu Taina saa tehtäväkseen valita ensimmäisen kaksintaistelijan. Paikan saa kovaksi peluriksi osoittautunut Teemu. 

Tällä kertaa juontaja Susanna Laine paljastaa, että tulevan kaksintaistelun häviäjä ei joudukaan vielä lähtemään kotimatkalle. Kisan voittajaa odottaa sen sijaan miellyttävä palkinto. Voittaja saa itselleen immuniteetin kahden seuraavan kaksintaistelun ajaksi.

Lue myös: Susanna Laine itkee tv-ohjelmassa puhuessaan vanhemmuudesta: "Anteeksi"

 

Teemu ja Taina odottavan laavulla kaksintaisteluaan.
Teemu ja Taina odottavan laavulla kaksintaisteluaan.

 

Omaa Farmi-voittoaan aktiivisesti petaava Teemu osoittaa kameroille huolensa siitä, että jos hän sattuisi voittamaan kaksintaistelun, hän olisi automaattisesti muiden kisaajien silmätikkuna tulevissa nimeämisissä.

Näin ollen Teemu päättää hävitä kaksintaistelun tahallaan.

Lue myös: Farmi Suomi: Tuplapudotus! Pauliina Laitinen jättää kisan vapaaehtoisesti kesken

Teemu ja Taina keksivät laavulla istuskellessaan ovelan juonen, jonka mukaan Taina valitsee sovitusti kisamuodoksi tiedon. Jokaisen kysymyksen kohdalla Teemu vastaa tahallisesti väärin.

- Meillä oli Tainan kanssa sovittu pieni koodikieli, että jos hän ei tiedä (vastausta kysymykseen), niin hän sanoo, että en kyllä tiedä, Teemu selventää.

- Vähän kyllä jännitti, että me ei nyt vaan narahdeta.

Kisan edetessä Teemu vastailee suunnitelman mukaisesti väärin useisiin tietovisakysymyksiin ja lopulta kisa päättyy Tainan voittoon tuloksella 3-1.

Lue myös: Farmi Suomi: Teemu Packalén turhautuu totaalisesti uuteen kilpailijaan: "En hyväksy, enkä ymmärrä!"

Teemu jatkaa hyvin sujunutta näytelmäänsä vielä kisan jälkeen. Hän poistuu taisteluareenalta pää painuksissa.

- Tämä oli siis kaikki pelkkää showta. Kohta minut palkataan varmaan johonkin näyttelijäksi, Meni sen verran hyvin, Teemu virnistelee haastattelussa kisan jälkeen.

Farmi Suomi Nelosella lauantaisin klo 20.00.

 

Kisan voittaa lopulta sovitusti Taina.
Kisan voittaa lopulta sovitusti Taina.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »